Suudi milyarder Bin Talal'dan Twitter kararı

Suudi prens Velid bin Talal, Elon Musk'ın, satın aldığı Twitter için mükemmel bir yönetici olacağına ve şirketin büyük potansiyelini en üst düzeye çıkaracağına inandığını belirtti.

Suudi milyarder Bin Talal'dan Twitter kararı
Suudi milyarder Bin Talal'dan Twitter kararı
GİRİŞ 05.05.2022 23:38 GÜNCELLEME 05.05.2022 23:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Twitter’ın en büyük hissedarlarından biri olan Suudi prens Velid bin Talal, dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk'ın, satın aldığı Twitter için mükemmel bir yönetici olacağına ve şirketin büyük potansiyelini en üst düzeye çıkaracağına inandığını belirtti.

Bin Talal, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabı üzerinden yazılı bir açıklamada bulundu.

ELON MUSK YORUMU

"Seninle bir arada olmak harika benim yeni arkadaşım" ifadesini kullanan Suudi milyarder, Elon Musk'ın, satın aldığı Twitter için mükemmel bir yönetici olacağına ve şirketin büyük potansiyelini en üst düzeye çıkaracağına inandığını kaydetti.

Bin Talal, 1,9 milyar dolar olan hissesini elinde tutacağını da belirterek, "Bu heyecan verici yolculukta size katılmak için sabırsızlanıyorum." ifadesine yer verdi.

Twitter'ın en büyük hissedarlarından Kingdom Holding Company'nin başındaki Suudi prens, Twitter'ı satın almak için teklif edilen değere karşı çıkmış ve hesabından yaptığı açıklamada, "Teklif Twitter'ın gerçek değerine yakın değil." demişti.

Elon Musk ise "Kingdom, doğrudan ve dolaylı olarak Twitter'ın ne kadarına sahip?" ifadeleriyle Bin Talal'a cevap vermişti.

Musk, geçen ay mikroblog sitesi Twitter’ı 44 milyar dolara satın almıştı.

Suudi milyarder, 2015 yılında yaptığı açıklamada şirketi Kingdom'un Twitter'daki hissesinin yüzde 5,2'ye yükseldiğini duyurmuştu. ​​​​​​​

YORUMLAR 9
  • nasri 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya hayatı kısadır. Bu kısa hayatta tercihini hiç ölmeyecekmiş gibi yapanlardan olmamak gerçek akıl sahiplerinin yapacağı seçimdir. Gerçek akıl sahiplerinden olmak duasıyla....
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zengin Arap , Hint ve esmer ırk insanların altına epey bir ilgisi var . Musluk , Klozet , Koltuk , Tabure , Masa ... ya altın ya da altın kaplama , Borneo Kralı ise tam bir altın sevdalısı .
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet asıl düşmanlar hayinler bu ülkede saltanat sürenlerdi ( DEDEDEN TORUNA FAİK ÖZTRAK millet vekili )şimdi saltanatları bitecek diye nekadar hsşn varsa birleşip geri almaya saltanatına devam etmeye çalışıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ASIL düşmanllar hayinler bu ülkede saltanat sürenlerdi ey muhalefetlerbırleşin bu hayinler kurtulak
    Cevapla
  • Adnan arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tescilli vatan haini hdpkk ile aynı saftan bizi hainlikle suçlamaniz cahill8ginizin boyutunun ne derece büyük ve ihtişamlı olduğunu kamuoyuna gösteriyor. İstanbulu katakulli ile soğan ve patetese 1 $ dolara satın almanıza sakın güvenmeyin.TANKIN ALTINA KAFAMIZI KOYUP KURTARDIGIMIZ BU VATANI PLASTIK SANDIKTA KIMSEYE VERMEYIZ.şimdi dağılın ayağımızın altında fazla dolaşmayın ezilirsiniz..
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın, düşündüklerini yazıya aktarmasına Türkçesi yetmemiş. Ne dediği anlaşılmıyor.
    Cevapla
  • Can can 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz düşmanın daha kim olduğun bilmeyen mahluklar gözünüz kör olsun kulağınız sağır olsun diliniz lal olsunlar birşeyleri söylemeden ...
    Cevapla
  • Erpınar 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fettuşi kafa!
    Cevapla
  • Kayı Boyu 2 yıl önce Şikayet Et
    Lime diyon lan açık konuş. Eğer Türkiyeyi kasdediyorsan söylenecek söz : Hayın senin babandır ki senin gibi bir evlat töretmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı