Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'ları araştıracak yeni bir ekip kuruyor

NASA, tarafından bugün yapılan açıklamada UFO'ları araştırması için bağımsız bir ekip kurulduğu belirtildi. Ekip, tanımlanamayan hava olaylarını inceleyecek.

Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'ları araştıracak yeni bir ekip kuruyor
Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'ları araştıracak yeni bir ekip kuruyor
GİRİŞ 10.06.2022 16:08 GÜNCELLEME 10.06.2022 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NASA'nın Bilim Misyon Müdürlüğü altında astrofizikçi David Spergel tarafından yönetilecek olan ekip, havadaki tanımlanamayan nesneleri belirlemeye ve gelecekte benzer nesnelerin nasıl tespit edilebileceğini bulmaya çalışacak.

NASA tarafından yapılan açıklamada ekibin temel amacı “NASA, tanımlanamayan hava olaylarını, yani gökyüzündeki uçak veya bilinen doğal oluşumlar olarak tanımlanamayan olayların gözlemlerini, bilimsel bir bakış açısıyla incelemek için sonbaharın başlarında başlayacak bir çalışma ekibi görevlendiriyor" ifadeleriyle açıklandı.

Geçen yılın Haziran ayında da Pentagon, UFO'ların potansiyel kökenleri hakkında bir rapor yayınlamıştı. Raporda pilotların gökyüzünde gördükleri cisimlerin çoğunun havadaki karmaşa ve doğal atmosferik olaylardan kaynakladığı söylenmişti. Pentagon ayrıca açıklayamadığı olaylar ve manzaralar için "diğer"  isminde beşinci bir kategoriye yer vermişti.

Açıklamada ekibin, Pentagon'un Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü'nün veya onun yerine oluşturulan Hava Nesnelerini Tanımlama, Yönetim, Senkronizasyon Grubu'nun bir parçası olmadığı belirtildi. Ayrıca, bu gelişmelerin dünya dışı varlığın olduğuna dair bir kanıt olarak algılanmaması gerektiğini belirtti.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasa nin fason yalanlari ortaya ciktikca ve abd vizyonu kaybettikce yeni kurgu lazim. Halk konussun. Ignuty marslarin fotosunu tunelde ceksin marslilar heloyu yesin Abd marslilara savas acsin. Marslilarin zaafi da su olsun. Su tabancasiyla vurulunca buharlassinlar. Ve mars yasanacak atmosfere sahip olur. Cok tutar cok satar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...