Huawei Mate 50'de uydu bağlantısını destekleyecek

Huawei'nin yarın Çin'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı Mate 50 serisinin uydu bağlantısını destekleyeceği doğrulandı.

Huawei Mate 50'de uydu bağlantısını destekleyecek
Huawei Mate 50'de uydu bağlantısını destekleyecek
GİRİŞ 05.09.2022 10:29 GÜNCELLEME 05.09.2022 10:30

Toplam dört modelden oluşma ihtimali olan Huawei Mate 50 serisi, resmi olarak yarın düzenlenecek etkinlikte lanse edilecek. Etkinlik öncesi yeni seri ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Ancak Huawei tarafından yayınlanan tanıtım videosu bu iddialardan birini doğruladı.

Mate 50 serisi ile Huawei artık uydu bağlantısını desteklemeye başlıyor. Bu sayede kullanıcılara baz istasyonunun yetersiz olduğu konumlarda kesintisiz iletişim imkanı sunulacak.

Android 14'te uydu bağlantısı ile telefonların çekmediği yer kalmayacakAndroid 14'te uydu bağlantısı ile telefonların çekmediği yer kalmayacak

Yeni iddia! iPhone 14 aynı zamanda uydu telefonu olacakYeni iddia! iPhone 14 aynı zamanda uydu telefonu olacak

Elon Musk duyurdu!  Starlink V2 ile telefonlarla doğrudan uydu internetine bağlanılacakElon Musk duyurdu! Starlink V2 ile telefonlarla doğrudan uydu internetine bağlanılacak

Teknik detayları ve bağlantı için hangi uyduların kullanılacağı henüz bilinmiyor. Ancak mevcut özelliğin ilk aşamada Çin'deki kullanıcılara sunulması bekleniyor.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek