AppleCare+ ile iPhone'lar her türlü hasarda sınır olmadan onarılacak

Dünkü etkinliğin ardından sitesini güncellemeye devam eden Apple, AppleCare Plus adını verdiği bir onarım paketini güncelledi. Artık ekran kırılması da dahil iPhone'lar bir yıl içinde sınır olmadan onarılacak.

AppleCare+ ile iPhone'lar her türlü hasarda sınır olmadan onarılacak
AppleCare+ ile iPhone'lar her türlü hasarda sınır olmadan onarılacak
GİRİŞ 08.09.2022 14:28 GÜNCELLEME 08.09.2022 14:28

AppleCare+, iPhone'lar için uzatılmış garanti ve teknik destek planları içeren Apple'ın sigorta paketidir. AppleCare+, cihazların bir yıllık sınırlı garantisini ve 90 günlük teknik desteği uzatıyor.

Daha önceki paketinde 12 ayda bir indirimli fiyatlarla yalnızca iki kaza sonucu oluşan hasar onarımı, dünkü etkinlik ardından sınırsız olarak güncellendi.

Apple  AppleCare+ sitesinde paketle ilgili şu ifadelere veriyor:

 "iPhone için AppleCare+, sınırsız kaza sonucu hasar korumasını içerir. Her olay, aşağıda listelenen hizmet ücretlerine ve geçerli vergiye tabidir. Ek olarak, Hızlı Değiştirme Hizmeti ve Apple uzmanlarına sohbet veya telefon yoluyla 7/24 öncelikli erişim alırsınız. "

AppleCare+ ile iPhone sahipleri, hasarlı bir ekran veya arka cam için 29 dolar, sıvı teması gibi kazayla oluşan hasarlar için 99 dolar ödüyor. 

AppleCare+ olmadan, iPhone 13 Pro Max'te hasarlı bir ekranı değiştirmek 329 dolar, iPhone 13 Pro veya iPhone 13'te ise 279 doları. Apple, iPhone 14'teki ekran değiştirme fiyatlarını henüz açıklamadı. 

AppleCare+ birçok ülkede hizmet vermesine rağmen henüz Türkiye'de kullanılmıyor. Apple bu konuda Türkiye planlarını hiçbir zaman açıklamadı. Şu anda Türkiye'de  iPhone 13 Pro Max'in ekranı 8 bin TL'den değiştiriliyor. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor