YouTube videolarına 5'li geçilemeyen reklamlar eklenmeye başlandı

YouTube, kullanıcıların Premium'a yönelmesi için reklamlarını artırdı. Son olarak YouTube videolara 5'li geçilemeyen yeni reklamlar eklemeye başladı.

YouTube videolarına 5'li geçilemeyen reklamlar eklenmeye başlandı
YouTube videolarına 5'li geçilemeyen reklamlar eklenmeye başlandı
GİRİŞ 13.09.2022 14:33 GÜNCELLEME 13.09.2022 14:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

YouTube, gelirlerini artırabilmek amacıyla Premium hizmetini geçtiğimiz yıllarda hizmete sunmuştu. Bu kapsamda da tüm YouTube kullanıcılarını premium aboneliğe geçirmek için Google, video içi reklamların sayısını her geçen gün artırıyor.

Ancak premium için ücret ödemek istemeyen milyonlarca kullanıcı son zamanlarda YouTube'un reklam sayısını artırmasından çok fazla şikayet etmeye başladı.

YouTube şimdi de eylül ay itibarıyla videoların başına geçilemeyen 5’li reklam videoları eklemeye başladı. Yavaş yavaş tüm kullanıcılarda görülmeye başlanan çoklu reklamlar özellikle TV uygulamasında çok sık görülüyor.

Bu reklamlar geçilmediği için genelde kısa sürelere sahipler ancak 5 tane olunca çok ciddi bir bekleme süresi oluşturabiliyorlar.

YouTube’daki reklamlardan kurtulmanın tek yolu premium üyeliği satın almak. Tarayıcılara kurulan herhangi bir reklam engelleme eklentisi işe yaramıyor.

Microsoft Edge, Android'lerde YouTube reklamlarını engelleyecekMicrosoft Edge, Android'lerde YouTube reklamlarını engelleyecek

Premium aboneliği için Türkiye’de aylık fiyat 16,99 TL verilmesi gerekiyor. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    reklam engele var ordan bakin zaten reklamlarin nerde ise hepsi ben ile alakali degil yada cok insana bir sey ifade etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pakistan'dan 'Balistik füze' tepkisi! ABD'yi zora sokacak açıklama!
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı