YouTube Shorts'a alışveriş özelliği gelecek

YouTube'un, kısa video formatı Shorts'a alışveriş özelliği getirmeyi planladığı ortaya çıktı.

YouTube Shorts'a alışveriş özelliği gelecek
YouTube Shorts'a alışveriş özelliği gelecek
GİRİŞ 16.11.2022 15:57 GÜNCELLEME 16.11.2022 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda artan popülerliği ile gündemden düşmeyen TikTok, dünya genelindeki kullanıcı sayısını her geçen gün artırıyor. Durum böyle olunca, diğer popüler sosyal medya şirketleri de TikTok'u büyük bir rakip olarak görüyor.

YouTube, kısa video paylaşım özelliği Shorts'u 2020'nin sonlarında kullanıma sunmuştu. Dikey modda çekilmiş bir dakikaya kadar videolara izin veren Shorts, kısa süre içinde oldukça başarılı oldu.

YouTube Shorts'ta alışveriş dönemi

YouTube'un, kısa video formatı Shorts'a alışveriş özelliği getirmeyi planladığı ortaya çıktı. Yayınlanan rapora göre YouTube, ekonomik gerileme ve reklam gelirlerindeki düşüş nedeniyle böyle bir adım atmaya karar verdi.

YouTube’un yeni alışveriş özellikleri, kullanıcıların Shorts videoları izlerken karşılarına çıkan ürünleri satın almalarını sağlayacak. Gelen bilgilere göre, yeni özellik 2023 yılı itibarıyla kullanıma sunulacak.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 1
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten biz de ağzımızı açtık video ne çıksa alsak diye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...