Geri dönüşümden ürünler Pasaj’da satışa çıkacak

Turkcell'in sürdürülebilir satış kanalı uygulamaları genişliyor. 2023 yılında sürdürülebilirlik dönüşümüne müşterilerini daha çok dahil edebilmek amacıyla çalışan Turkcell, online ve fiziksel satış kanallarına yönelik mevcut proje ve uygulamalarına yenilerini ekliyor.

Geri dönüşümden ürünler Pasaj’da satışa çıkacak
Geri dönüşümden ürünler Pasaj’da satışa çıkacak
GİRİŞ 27.12.2022 09:27 GÜNCELLEME 27.12.2022 09:27

Turkcell, sürdürülebilirlik odaklı uygulamalarını ülke genelindeki tüm mağazalarına ve pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’a entegre ediyor. Bu kapsamda Turkcell müşterileri kullanılmış, okyanusa karışan plastiklerden yapılmış, yüzde 100 biyolojik olarak geri dönüştürülebilir ve doğada çözülebilir özellikli telefon kılıfları ve telefon aksesuarları gibi ürünlere 2023’ten itibaren hem mağazalardan hem de Pasaj üzerinden ulaşabilecek.

"ÜRETİCİYLE TÜKETİCİ ARASINDA BİR KÖPRÜ OLUYORUZ"

Turkcell, sürdürülebilirlik odaklı uygulamalarını ülke genelindeki tüm mağazalarına ve pazar yeri platformu Turkcell Pasaj'a entegre ediyor. 

Sürdürülebilir ürün seçeneklerini artırdıklarına dikkat çeken Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal “Mağazalarımızda satılan ürünlerimizin yüzde 35’i geri dönüşümden olacak. Aynı zamanda Pasaj‘dan alınan tüm ürünleri yüzde 100 geri dönüştürülebilir kutularda gönderiyoruz. Çok yakında bu kutuları saksıya dönüştürüp içerisinde yetiştirebilecekleri tohum ile gönderim yapmaya başlayacağız. Pasaj üzerinden petshop kategorisinden yapılan alışverişleri de sokak hayvanları için #BirKalpMama’ya dönüştürüyoruz. Türkiye’deki üretici kadınların en büyük platformu olan “Kadınların Elinden” sosyal girişimini Pasaj’da destekleyerek üreticiyle tüketici arasında bir köprü oluyoruz. Pasaj’da yer alan satıcılara yönelik gelişim programıyla A’dan Z’ye e-Ticaret eğitimi sunuyor, eğitim sertifikası sağlıyoruz” diye konuştu.

Özdal, sürdürülebilirlik kapsamında elektriği yenilenebilir kaynaklardan karşıladıklarını bildirdi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!