'Derin Teknoloji' odaklı 10 girişim, Cube Demoday 23 etkinliğinde sahne alacak

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliğinde 16 Mart'ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte hayatımızda önemli etkilere sahip olacak 10 teknolojik gelişme sahne alacak.

'Derin Teknoloji' odaklı 10 girişim, Cube Demoday 23 etkinliğinde sahne alacak
'Derin Teknoloji' odaklı 10 girişim, Cube Demoday 23 etkinliğinde sahne alacak
GİRİŞ 09.03.2023 15:03 GÜNCELLEME 09.03.2023 15:09

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Siber Güvenlik Hızlandırma ve Kuluçka Programı: Cybercube" projesinde yer alan girişimcilerin de bulunduğu "derin teknoloji" odaklı 10 girişim, Cube Demoday'23 etkinliğinde yer alacak.

ÇIĞIR AÇICI ETKİLER OLUŞTURAN TEKNOLOJİLERE ODAKLANILDI

Teknopark İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, temasını dünyanın birçok sorununa çözüm sunan mercan resiflerinden alan Demoday ile çığır açıcı etkiler oluşturan, odak sektörlere çözümler üreten 10 derin teknoloji girişimi, proje ve ürünlerini yatırımcılara, sektör temsilcilerine ve kurumsal şirketlere tanıtacak.

Klonlama teknolojisinde yeni dönem: Robot insanlar geliyorKlonlama teknolojisinde yeni dönem: Robot insanlar geliyor

Türkiye girişimcilik ekosisteminin en büyük destekçilerinden İstanbul Kalkınma Ajansı ortaklığında, "egirişim" kurucusu Hilmi Ögütcü moderasyonunda gerçekleşecek Cube Demoday, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation ev sahipliğinde 16 Mart'ta düzenlenecek.

Açılışında Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu'nun da konuşma yapması beklenen etkinliğe, "http://bit.ly/cubedemoday" adresinden kayıt olunabilecek.

CUBE DEMODAY 2023'TE SAHNE ALACAK 10 DERİN TEKNOLOJİ

Arvis:
Yeni nesil teknolojilerde "Yapay Görü" ile veri işleme ve yaratıcı çözümler sunmaktadır.

Bugbounter
Şirketlerin dijital varlıklarının güvenliğinin sınanması ve ortaya çıkan açıkların giderilerek daha güvenli bir ortamın sağlanmasını amaçlayan, ödül tabanlı bir siber güvenlik açığı araştırma platformudur.

Corne.ai
İtibar güvenliği sağlamak üzerine yazılım çözümleri geliştirmektedir.

Co Print
Tüm standart 3D yazıcıların yedi filamenti değiştirmeden tek bir baskıda kullanmasını sağlayan bir multi-filament sunmaktadır.

Yapay zeka insanlardan daha iyi sanat yapabilir mi? IBM'den Seth Dobrin yanıtladıYapay zeka insanlardan daha iyi sanat yapabilir mi? IBM'den Seth Dobrin yanıtladı

Diattack
Yapay zeka ve büyük veri teknolojilerinin kullanımıyla geliştirilen akıllandırılmış güçlü donanım ve mimariler üzerinde gerçek zamanlı izleme, teşhis ve aksiyonlarla BT altyapı ve varlıklarının proaktif güvenliği sağlanmaktadır.

Jetlink
E-ticaret şirketleri için satışa yönelik mesajlaşma servisi ve müşteri destek aracı geliştirmektedir.

Medroco
Nöroplastisiteyi temel alan, kurumları ve kullanıcıları bir araya getiren cihazlarla oyunlaştırılmış egzersiz ve gelişim raporları sunabilen karma-gerçeklik destekli bir platform servistir.

MDnutriacademy
Kişiselleştirilmiş, veri odaklı, bütüncül danışmanlık vizyonunu temel alan yeni bir sağlık paradigmasıdır.

ChatGPT öğrenme güçlüğü yaşayanlara yardımcı oluyorChatGPT öğrenme güçlüğü yaşayanlara yardımcı oluyor

Techbros
KVKK ve GDPR gibi regülasyonlara uyumluluk için veri tabanı ve diğer veri kaynaklarında veri keşfi ve arşivlenmesine yönelik yazılımlar geliştirmektedir.

Unicode
Gemi enerji verimliliği üzerine yönetim sistemleri geliştirmektedir.

KAYNAK: AA, HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi