Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods'a işitme sağlığı özellikleri eklenecek

Ürettiği cihazları sağlık alanında değerlendirmek isteyen Apple, iki yıl içinde AirPods'a işitme sağlığı özellikleri ekleyecek.

Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods'a işitme sağlığı özellikleri eklenecek
Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods'a işitme sağlığı özellikleri eklenecek
GİRİŞ 13.03.2023 17:05 GÜNCELLEME 13.03.2023 17:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple'dan Airpods için yeni bir özellik geliyor. Airpods modellerine işitme sağlığına dair özellikler eklemeyi düşünen Apple, kullanıcıların geri dönüşlerine olumlu yanıt verdi.

Bloomberg'den Mark Gurban'ın haberine göre Apple Airpods modellerine sağlığa dayalı yeni özellikler ekleyecek. İki yıl içinde Apple'ın AirPods'a işitme sağlığı özelliklerini ekleyeceğini iddia eden Gurman, Apple'ın ürettiği cihazları sağlık alanında kullanmaya elverişli yapmak istediğini söylüyor. 

AİRPODS'LAR İŞİTME CİHAZI OLARAK KULLANILABİLECEK

Apple Airpods'a yeni gelecek özellikler ile birlikte kablosuz kulaklıkların işitme cihazı gibi kullanılabileceği iddia ediliyor. Apple, üretmiş olduğu akıllı saatlerde sağlık özelliklerine çok fazla yer vermesi, gelecek yıllarda kulaklıklarda da değişime gideceğini gösteriyor.

Söylentilere göre 2024'te 7 inç ekranlı Apple HomePod  le karşılaşabilirizSöylentilere göre 2024'te 7 inç ekranlı Apple HomePod le karşılaşabiliriz

Apple analisti Ming-Chi Kuo da bu iddialara benzer söylemlerde bulunmuştu; Apple'ın AirPods modellerini geliştirerek biyometrik sağlık izleme özelliklerini de ekleyebileceğini söyledi. Ayrıca Apple'ın son yıllarda aldığı patentler, gelecek yıllarda üreteceği cihazlarda sağlık özelliklerinin daha da artacağı ihtimallerini güçlendiriyor.

 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    yani evleri daha iyi dinleyecek demek bence bu tip sistem cep de bagli olmayacak bende var konrol icin gitti mi adamlar ne yaptim ettim cikariyor ne kadar kullandin hangi saat belki evi bile dinliyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor