Havelsan duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği sağlandı!

HAVELSAN, mühendis adaylarına yönelik "Mühendis Genç Projesi" kapsamında önemli bir adım attı. Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği anlaşması imzalayan HAVELSAN, genç mühendis adaylarının eğitimine destek olacak.

Havelsan duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği sağlandı!
Havelsan duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği sağlandı!
GİRİŞ 13.04.2023 10:46 GÜNCELLEME 13.04.2023 10:47

HAVELSAN, Türk savunma sanayiinde önemli bir yere sahip olan bir yazılım ve yapay zekâ merkezidir. Şirket, mühendis adaylarına yönelik olarak "Mühendis Gençler Projesi" için dikkate değer bir anlaşmaya imza attı. Bu program sayesinde geleceğin mühendisleri bugünün HAVELSAN mühendisleri ile bir araya geliyor ve teknoloji alanında önemli bir deneyim kazanıyorlar.

Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan iş birliği anlaşması sayesinde, program daha da güçlendiriliyor. HAVELSAN, bu programda mühendislik hayali olan gençlerin projelerini değerlendiriyor ve teknik koçluk desteği sağlıyor. Böylece, gençlerin projeleri gerçeğe dönüştürülerek Türkiye'nin savunma sanayisine katkı sağlanıyor.

MÜHENDİS GENÇLERE VERİLECEK EĞİTİMLER

HAVELSAN'ın Twitter zerinden yaptığı açıklamada gençlerin mühendislik kabiliyetlerinin artırılacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"Mühendis Genç Projemiz için Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği protokolü yaptık. 

Protokol kapsamında; MEB'in tespit ettiği başarılı ve seçkin öğrencilere HAVELSAN'ın mühendislik kabiliyetleri aktarılacak ve geleceğin Mühendis Genç adayları eğitilecek" denildi.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...