Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı sızdırıldı! İşte bilinenler...

Realme GT Neo 6 SE resmi görüntüsü ortaya çıktı, Snapdragon 7+ Gen 3, 100W şarj, daha fazlası sızdırıldı. İşte o detaylar...

Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı sızdırıldı! İşte bilinenler...
Realme GT Neo 6 SE'nin tasarımı sızdırıldı! İşte bilinenler...
GİRİŞ 27.03.2024 11:35 GÜNCELLEME 27.03.2024 11:35

Realme GT Neo 6 SE'nin Nisan ayında Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dün ortaya çıkan sızıntı görseller telefonun arka tasarımını gözler önüne serdi.

Bugün ise, Digital Chat Station adlı duyumcu cihazın yeşil renkli versiyonunun resmi bir görüntüsünü paylaştı.

Sızdırılan görselde görüldüğü üzere, Realme GT Neo 6 SE'nin arka paneli üst yarısında üç dairesel modül sergiliyor.

Bu modüller iki kamera ünitesine ev sahipliği yaparken, üçüncüsü çift LED flaş ünitelerini barındırıyor. DCS herhangi bir kamera çıkıntısı olmadığını iddia ediyor. Telefonun sağ kenarında hem ses düğmesini hem de güç tuşunu bulacaksınız.

Sızdırılan diğer görüntüler (aşağıda gösterilmiştir) GT Neo 6 SE'nin ekranının sol ve sağ kenarlara doğru hafif bir eğriliğe sahip olduğunu ortaya koymaktadır. Görünüşe göre telefonun yeşil dışında siyah bir seçeneği de olabilir.

REALMİ GT NEO SE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Realme GT Neo 6 SE, 6,78 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranın 2780 x 1264 piksele kadar çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 6.000 nit'e kadar en yüksek parlaklık sunan bir BOE 8T LTPO panele sahip olduğu söyleniyor.

Kaputun altında, GT Neo 6 SE Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setine sahip olacak. 100W hızlı şarj özelliğine sahip 5.500mAh bataryaya sahip olacak.

Sızıntı ayrıca birincil enstantane olarak OIS özellikli 50 megapiksel Sony kameraya sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Diğer raporlar GT Neo 6 SE'nin en üst varyantının 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı sunabileceğini ortaya koymuştur. Şu anda, cihazdaki yardımcı kameralar hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok