LG'den Yeni X Serisi telefonlarını duyurdu

LG X5 ve LG X Skin resmi olarak duyuruldu.

LG'den Yeni X Serisi telefonlarını duyurdu
LG'den Yeni X Serisi telefonlarını duyurdu
GİRİŞ 05.07.2016 17:39 GÜNCELLEME 05.07.2016 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Güney Koreli akıllı telefon üreticileri, son zamanlarda akıllı telefon pazarında çok daha fazla ön plana çıkmaya başladı. Bu üreticilerden birisi olan LG, geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği X serisine yeni akıllı telefonları X5 ve X Skin'i dahil etti.

LG, X serisine iki yeni model daha ekledi. LG X Power ve LG X Style Güney Koreli üreticinin...

LG X5 Özellikleri

5.5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlükte ekranın yer aldığı LG X5, 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden ve 2 GB RAM’den güç alıyor. Telefon ile birlikte kullanıcılara sunulan 16 GB dahili depolama alanı,microSD kart yuvası sayesinde rahatça artırılabiliyor.

13 megapiksel çözünürlüğünde Full HD video kaydı yapabilen arka ve 5 megapiksel çözünürlüğün ön kameranın bulunduğu telefon 2,800 mAh kapasiteli bataryadan beslenirken, kutudan Android 6.0 Marshmallowişletim sistemi ile çıkıyor.

LG X Skin Özellikleri

LG X5 modeline göre daha küçük boyutlarda olan X Skin, üzerinde 5 inçlik bir ekranı barındırıyor. 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden güç alan telefonda 1.5 GB RAM’e yer veriliyor.

6.9 mm kalınlığında ve 122 gram ağırlığında olan LG X Skin arka tarafında 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamerayı barındırırken, 2100 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Telefonların fiyatları konusunda açıklama yapan LG yetkilileri X5 modelinin 175 dolar, X Skin modelinin ise 200 dolar fiyat etiketi ile raflarda yer alacağını belirtiyor.

KAYNAK: SHİFTDELETE
YORUMLAR 1
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav bunlar antika olur anca 720p ekran tarih oldu artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!