Satışlar başladı, 1 saat içinde tükendi

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bu sabah saatler 00:00'ı gösterdiğinde Türkiye genelinde satışa çıktı.

GİRİŞ 14.10.2016 10:33 GÜNCELLEME 14.10.2016 14:39
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Teknoloji devi Apple'ın son akıllı telefonu Iphone 7, 13 Ekim'i 14 Ekim'e bağlayan gece saat 00.01 itibariyle tüketicilerle buluştu. Mağazanın Bursa, İstanbul ve Ankara'daki merkezi şubelerinde satışa sunulan iPhone 7 gece saatlerine ve soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü. Apple Zorlu Center’da 14 Ekim gecesi 00:00 itibariyle başlayan iPhone 7 satışlarında İstanbul’dan Serhat Yılmazel ilk iPhone 7 müşterisi oldu.

Mağazanın Bursa şubelerinde stoktaki iPhone 7'ler bir saat olmadan tükendi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan iPhone, 3 bin 249 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

Teknoloji mağazasının Marmara Bölge Yöneticisi Remzi Taşkın gece saatlerinde başlayan satışla ilgili yaptığı açıklamada, "Oldukça yoğun bir ilgi var. Gayet başarılı bir şekilde satışı gerçekleştiriyoruz. Gece saatlerinde olmamıza rağmen vatandaşlar mağazamıza akın etti. Satış hedeflerimiz oldukça yüksek ancak şu an talebi karşılama konusunda bile endişeliyiz" dedi.

Vatandaşlar mağazanın gece satışı başlamadan saatler önce sıraya girdi. Iphone 7'yi ilk alan olmak için birbirleriyle yarışan vatandaşlar mağazaya girer girmez kasaya yöneldi. İlk Iphone 7 sahibi olan Ayhan Uzun, " Yaklaşık iki saat önce buradaydım. Eşim ve kendim için iki adet aldım. İlk sahibi ben olduğum için çok mutluyum" dedi.

YORUMLAR 109
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hay o aklınıza şaşayım
    Cevapla
  • hızır 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet abi Enson çıkan telefonu aldım Mehmet gene hep aynı kişileri arayacak sın ama
    Cevapla
  • NOTE 7 . 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda piyasalarda Dünyanin en değerli teknoloji firması .Bu yüzden Amerika Samsunga gećit vermez .
    Cevapla
  • Bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    iphone bizim milletimiz gibi "aç kal ama telefonsuz kalma" kafasındakiler varken milyar dolarlara, milyar dolar eklemeye devam eder. Bu insanların beyin taşıdığından şüphe ediyorum...
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    450tl verdiğim telefon ful özellikli.yazık bu paralara günahtır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi