Samsung Apple'dan fena intikam alacak

Samsung'un kendi geliştirdiği Bada işletim sisteminin yeni 2.0 sürümünü kullanan Wave M, Wave Y ve Wave 3 model telefonları tanıtıldı. Yeni modeller, Bada'nın bayraktarlığını yapacak.

Samsung Apple'dan fena intikam alacak
Samsung Apple'dan fena intikam alacak
GİRİŞ 30.08.2011 21:58 GÜNCELLEME 30.08.2011 21:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uygun fiyatı ve yüksek başarımı ile büyük bir başarı yakalayan Samsung Wave serisine 3 yeni model eklendi. Wave 3, Wave M ve Wave Y adlı modellerden en dikkat çekeni Samsung Wave 3.


4 inç Super AMOLED ekran ve 1.4 GHz işlemciye sahip olan Wave 3'ün 5 Megapiksellik kamerası ile HD video da çekebiliyorsunuz. Dahili olarak 3 GB belleği olan Wave 3'e 32 GB'a kadar microSD kart takabiliyorsunuz.

Wave M'de ise 3.65 inç LCD ekran bulunuyor. İşlemcisi 832 Mhz çalışma frekansına sahip. 5 MP kameranın yanı sıra Bluetooth 3.0 desteği de sunan Wave M, Wave serisinin orta seviye Bada 2.0 modeli konumuna oturmuş durumda.

Tahmin edeceğiniz gibi Wave Y ise giriş seviyesi Bada 2.0 telefon olarak piyasada yer alacak. 3.2 inç LCD ekran ve 832 MHz'lik işlemcinin yanı sıra 150 MB dahili bellek ve 2 MP kameraya sahip olan Wave Y'nin fiyatıyla avantaj yakalaması bekleniyor.

Bu üç yeni model ile birlikte Bada 2.0'ın yanı sıra Samsung'un yeni mesajlaşma servisi ChatOn da hizmete girmiş olacak.

(ShiftDelete.Net)

Wave serisi ve Bada 2.0 hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR 1
  • Murat Yel 12 yıl önce Şikayet Et
    Başlık nereye... içerik nereye?. Alınacak olan intikamı da bi açıklasaydınız ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Evden çalışarak para kazanmak ister misiniz?" diyerek bakın nasıl dolandırıyorlar
İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopteri bulundu