Sevilen türküler eğlenceli sohbetler

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de Yusuf Harputlu ile halk müziği şöleni yaşanacak.

Sevilen türküler eğlenceli sohbetler
Sevilen türküler eğlenceli sohbetler
GİRİŞ 12.11.2014 13:30 GÜNCELLEME 15.11.2014 10:39

Kanal 7’nin sevilen programı Ebru Yaşar’la Her Gün’de Yusuf Harputlu ile halk müziği şöleni yaşanacak. Ekranların sevilen dizisi Elif’te Melih, Arzu’nun planlarına gizemli bir şekilde dahil olacak. Bu durumdan korkan Arzu ise kaçış yolları arayacak. Kanal 7 film kuşağında efsanevi filmlerden Rambo 4 ile heyecanlı bir serüven ekrana gelirken Sevimli Hırsız ile keyifli bir gece yaşanacak. Kanal 7’nin tartışma platformu İskele Sancak’ta ise Alevi sorunu masaya yatırılacak.

Ebru Yaşar’la Her Gün – 14:40

Sağlık, güzellik, moda ve hayata dair birçok konunun yer aldığı Ebru Yaşar’la Her Gün’de bugün ünlülerin rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil ile rüya tabiri hakkında merak edilenlere yer verilecek. Türk Halk Müziği Sanatçısı Yusuf Harputlu da sevilen şarkılarıyla programda yer alacak.

Elif – 18:50

Arzu, Elif’in Kenan’ın kızı olduğunu söylememesi için, Veysel’le bir anlaşma yapar. Kızı elinden zorla koparılan Melek ise Elif’i bulabilmek için her yolu denerken Veysel’in gazabına uğrar. Melih, Arzu’nun planlarına gizemli bir şekilde dahil olur. Melih’in geçmişten gelen kalbindeki derin yaraların, Emiroğlu Ailesi’yle nasıl bir bağı vardır?

Rambo 4 – 20:00

Kanal 7 yabancı sinema kuşağında macera dolu bir film ekrana geliyor… Sylvester Stallone’nin yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği efsanevi  “Rambo “ serisinin 4. filmi “Rambo 4: John Rambo”   Kanal 7’de…

Sevimli Hırsız – 21:50

Başrollerinde Kemal Sunal ve Nil Ünal’ın rol aldığı, zengin bir ailenin çocuğu iken sevdiği kızı elde etmek için hırsız numarası yapan bir gencin başına gelenlerin anlatıldığı eğlenceli bir yapım.

İskele Sancak – 23:50

Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak’ta bu hafta; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hacı Bektaşi Veli ziyareti sırasında verdiği mesajlardan yola çıkarak Alevi sorununu masaya yatıracak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var