Bekir Bozdağ yargıya saldırıyı değerlendiriyor

Bekir Bozdağ'ın konuk olacağı Söz Bitmeden programında emniyet ve yargıya yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırılar masaya yatırılacak.

Bekir Bozdağ yargıya saldırıyı değerlendiriyor
Bekir Bozdağ yargıya saldırıyı değerlendiriyor
GİRİŞ 01.04.2015 15:36 GÜNCELLEME 06.04.2015 17:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülke TV’de yayınlanan Söz Bitmeden’de bugün DHKP-C’nin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve Çağlayan Adliyesi’ne yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırılar değerlendirilecek. Programda; emniyet ve yargının neden hedefte olduğu, DHKP-C’nin uluslararası bağlantıları konuşulacak. İngiliz ve Alman ajanlarının DHKP-C ile ilişkisi ve terör guruplarının Türkiye’deki amaçları Söz Bitmeden’de ele alınacak. Elif Çakır’ın sorularını Bekir Bozdağ bugün Ülke TV’de cevaplayacak.
 
‘Söz Bitmeden’, Elif Çakır’ın moderatörlüğü, uzman isimlerin katılımlarıyla Pazartesi’den Perşembe'ye 17.00’de Ülke TV ekranlarında.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • kotan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence aynı şekilde almanya gibi benzer ülkelerde bir kaç ölümlü bombalama yaptırmak lazım. Onların canı kıymetlide bizim insanımız kıymetsiz mi. Bu ülkeden alman gazetecileri alman medyacıları alman vakıfları gibi her türlü fitne fesat hainlik içinde olanları susturmak kapatmak lazım. Avrupada en tehlikeli ülke almanyaadır. Büyük alman imparatorluğu peşindedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!