Yalancı Bahar 10.bölümü! Mukund ve Madhubala nişanı...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 10.bölümü! Mukund ve Madhubala nişanı...
Yalancı Bahar 10.bölümü! Mukund ve Madhubala nişanı...
GİRİŞ 29.03.2017 17:39 GÜNCELLEME 29.03.2017 17:39

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 10.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR 10.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

RK, Subhangi’ye Mukund ve Madhubala’nın nişan hazırlıklarında kullanması için yüklü bir ödeme yapar. Deneme çekimleri için çağrılan Trishna’nın makyajını yetersiz bulan yönetmen ondan kendisine bir makyöz bulmasını ister. Bu durum karşısında çaresiz kalan Trishna, nişanına birkaç saat kalmasına rağmen Madhubala’yı sete çağırır.

Padmini’nin ısrarına rağmen Trihsna’nın yanına giden Madhubala başına geleceklerden habersizdir. Öte yandan Subhangi, Bay Dixit ve Mukund nişan töreni için Malik’in evine gelmişlerdir ve Subhangi, RK ile anlaştığı üzere bu nişanı iptal etmek için elinden geleni yapar. Kilitlendiği yerden kurtulmayı başaran Madhubala ise son anda eve yetişir. Bu sırada Trishna ve Roma nişana sürpriz bir misafir getirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi