Yalancı Bahar 17.bölümü! Madhubala kararını verecek...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 17.bölümü! Madhubala kararını verecek...
Yalancı Bahar 17.bölümü! Madhubala kararını verecek...
GİRİŞ 10.04.2017 17:19 GÜNCELLEME 10.04.2017 17:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 17.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR 17.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hastaneye Malik’i ziyarete gittiği için Madhubala’ya çok kızgın olan RK tam ona vurmaya hazırlandığı bir sırada annesi çıkagelir. RK’nın annesi Madhubala’ya oğlunun bir zamanlar herkes gibi sıradan bir insanken nasıl bir anda ünlü bir yıldız olduğunu anlatınca Madhubala duydukları karşısında şok olur. RK ile birlikte yeniden sete giden Madhubala, RK’nın başına sahne ışıklarından biri düşeceğini fark edince onu yaptığı ani bir hamle ile kurtarır. Sette eski stüdyo ekipmanları kullanıldığı için sinirlenen RK bu malzemelerin kimden alındığını öğrenince işler iyice karışır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • madu 4 yıl önce Şikayet Et
    Maduballa kimdir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok