Yalancı Bahar 19.bölümü! Bhatia ve oğlu bu intikamında...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Madhubala Ek Ishq Ek Junoon adlı diziyi Yalancı Bahar dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Yalancı Bahar 19.bölümü! Bhatia ve oğlu bu intikamında...
Yalancı Bahar 19.bölümü! Bhatia ve oğlu bu intikamında...
GİRİŞ 12.04.2017 17:42 GÜNCELLEME 12.04.2017 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bollywood Yıldızları Vivian Dsena ve Drashti Dhami’nin başrolleri paylaştığı Yalancı Bahar dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar 19.bölümü haberimizin detayında

YALANCI BAHAR 19.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Madhubala ile birlikte Hastaneye gelerek Malik ile konuşan RK, ona hastane masraflarını kendisinin ödediğini söyleyince Malik bu duruma büyük bir tepki gösterir. Malik’e zorla bir anlaşma imzalattıran RK, Madhubala’nın özgürlüğü için ondan kendisine yüklü bir ödeme yapmasını ister. Diğer yandan 8 yıl önce bıraktığı oyunculuk kariyerine geri dönmek isteyen Padmini, RK’nın setine giderek kendisine bir rol verilmesini ister ancak RK onu aşağılayıp geri gönderince Madhubala kendisinden 24 saat içinde annesinin intikamını alacağını söyler. Bhatia ve oğlu bu intikamın alınmasında Madhubala’ya yardımcı olacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ?Gözde kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel birisiniz
    Cevapla
  • Zehra 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!