Söz 31.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV

Söz 30.bölümü ile yine nefes kesti. Söz 30.son bölümde, Agah'ı öldürerek hapse giren Yavuz, çok daha çarpıcı bir gerçekle sarsılacaktır. Heyecanı doruklara çıkaran Söz son bölümün ardından gelen, Söz 31.bölüm ön izlemede Agah ve Yavuz büyük yüzleşmeyi yaşayacaktır. Peki, Söz 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 31.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV
Söz 31.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV
GİRİŞ 30.01.2018 08:46 GÜNCELLEME 30.01.2018 08:46

Söz son bölümde; babasının en büyük düşmanı olduğunu öğrenen Yavuz, çarpıcı gerçekle sarsılırken Tim ve sivilleri hedef alan füzeleri durdurmak için kodları elinde tutan Agah'ı vurur. Onu öldürdüğü gerekçesi ile hapse giren Yavuz, burada da zor şartlarla karşı karşıya gelir. Babasının bir hain olmasını hazmedemeyen Yavuz gerçekleri hala kabullenemezken, durumun bambaşka olduğunu öğrenecektir. Söz 30.bölüm son sahnesinde büyün düğümler çözülür. Yavuz Komutan'ın hain olduğunu sandığı babası aslında Türkiye Cumhuriyeti adına çalışan bir ajandır. Komutanlarından aldığı bu çarpıcı bilgi ile sarsılan Yavuz olayı idrak edemez ve büyük yüzleşmenin ortasında kalır. Peki, nefes kesen son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümün ardından, Söz 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 31.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Söz 31.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 31.bölümü ile 29 Ocak Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak...

Söz son bölümde neler oldu?

Karabayır’ı vurmak üzere havada olan füzeyi durdurmanın tek yolu Agah’taki kodlardır. Agah’ın ise kodları karşılıksız vermeye niyeti yoktur. Bu pazarlık sonunda Agah’ı öldüren Yavuz bambaşka bir yola sürüklenecektir.

Füze tehlikesini bertaraf eden Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğü için tutuklandığını öğrenince komutanlarını arkada bırakmamak için Erdem önderliğinde amansız bir mücadeleye girişecektir. Yavuz ise tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır.

Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.

Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır…

Söz 30.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar