Söz 32.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de!

Söz 31.bölümü ile yine nefes kesti. Söz son bölümde; Yavuz'un Agah ile ilgili gerçekleri öğrenmesi işlerin seyrini değiştirecektir. Söz 32.bölümden ilk sahnede ise Agah'ın oğluna yaptığı işkence yürekleri ağza getirir. Peki, Söz son bölümün hemen ardından, Söz 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 32.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de!
Söz 32.bölümde neler oldu? Söz son bölüm Star TV'de!
GİRİŞ 06.02.2018 13:59 GÜNCELLEME 06.02.2018 14:00

Söz son bölümde; Yavuz ve Agah'ın buluşması ikisini de büyük bir tehlikenin içine sürükleyecektir. Yavuz, görevine geri dönme şansı yakarken, Çolak hain planlarını devreye sokar. Bir röportajla dünya kamuoyunu arkasına aldığını düşünürken, aynı şekilde de rezil olur. Hafız'ı içine düştüğü tehlikeden kurtaracak olan yine silah arkadaşlarıdır. Yavuz ve Agah'ın bir araya gelmesi onlar için çok daha zor günlerin başlangıcıdır. Söz 32.bölüm önizlemesinde, Agah ve ondan şüphe duyan Çolak, Yavuz'a ağır bir işkencenin eşiğindedir. Agah kimliğini korumak için kendi evladına işkence yapmak üzeredir. Her bölümü ile heyecanı doruklara çıkaran Söz 31.bölümün hemen ardından yayınlanan, Söz 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Söz 32.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 32.bölümü ile 5 Şubat Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak...

Söz son bölümde neler oldu?

Yavuz öğrendiği gerçekle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir. Tim, Hafız’ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız’ın etrafını çevirmiştir.

Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokar. Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçer. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, Baba-Oğul büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. 

Söz 31.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı