Reha Muhtar’ın acı günü

Ünlü televizyon programcısı ve Vatan gazetesi köşe yazarı Reha Muhtar’ın annesi Ferdane Muhtar, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Reha Muhtar’ın acı günü
Reha Muhtar’ın acı günü
GİRİŞ 19.04.2016 09:03 GÜNCELLEME 19.04.2016 09:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Merhume Muhtar’ın cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Yeniköy Yeni Camii’den kaldırılarak Yeniköy Aile Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Ferdane Muhtar, Ayşe Nazlı Yumlu, Mina Deniz Muhtar ve Poyraz Deniz Muhtar adlı 3 torun sahibiydi.

YORUMLAR 5
  • yeterrr 8 yıl önce Şikayet Et
    Insanlar yaptiklariyla ahirette hesap verecekler bizlerde sunu goruyoruzki bu insanlar Allah icin jic bir şekilde yasantilari yoktu bunun gibi veya buna benzer inanışa sahip kişiler vay hâline
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Darısı rehanın başına Rabim Ameline göre merhamet etsin Rehanın bir an önce aramızdan ayrılarak sevdikleri ile buluşması dileği ile Rabim mekanını cehennem eylesin reha
    Cevapla
  • şakir 8 yıl önce Şikayet Et
    başın sağolsun
    Cevapla
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahı'm 28 şubatta bütün sol güruh ne kadar insan varsa arkasına alıp zulme ortak olan medyada dini mütedeyyin insanlara sallayan hatta bir şehit akrabamızın yakınları çarşaflı,sakallı diye nerede ise inciğini cinciğini çıkarmaya çalışan bu zat nasıl can verecek şimdi ise kuzu olmuş maşallah gıkı çıkmıyor kul hesapsız olmayacak..
    Cevapla
  • Çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Reha Muhtar'a din nasihattir sözünü hatırlatıp, yine bir ayetle devam etmek istiyorum, "her nefis ölümü tadacaktır" ayeti kerime, inşallah tevbe edip, geçmişte yaptıklarından dolayı hellik ister, yoksa cehennem ateşi bizim deniz kenarında güneşlendiğimiz sıcaklıkla eş değer değildir. allah annesine rahmet eylesin, sabrı cemil ihsan eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!
Bakan Şimşek açıkladı: Yeniden yapılandırılıyor! Gereksiz harcamalar önlenecek...