İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve biyografileri

Star TV ekranlarının yeni dizisi İstanbullu Gelin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular kimdir? Biyografileri ve özgeçmişleri

İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve biyografileri
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve biyografileri
GİRİŞ 04.03.2017 09:24 GÜNCELLEME 04.03.2017 09:24

TV ekranlarının iddialı yapımı bu akşam itibariyle seyirci karşısına çıkıyor Star TV'nin yeni dizisi İstanbullu Gelin oyuncuları kimdir? Faruk karakteri Özcan Deniz, Süreyya karakteri Aslı Enver, Fikret karakteri Salih Bademci, İpek karakteri Dilara Aksüyek kimdir? İşte oyuncuların biyografileri

FARUK - ÖZCAN DENİZ KİMDİR?

19 Mayıs 1972 doğumlu olan Özcan Deniz Ankara Elmadağ Yenidoğan Mahallesinde dünyaya gelmiştir. 1977 senesinde ailesinin Aydın’a yerleşmesi neticesinde çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bir bölümünü Aydın’da geçirmiştir. 1992’de Yine Ağlattın Beni adlı albüm ile müzik piyasasındaki yerini almış ama asıl çıkışını 1993 senesinde Meleğim isimli albümü ile gerçekleştirmiştir. Özcan Deniz aslen Ağrı’lıdır.

SÜREYYA - ASLI ENVER KİMDİR?

1984 yılında Londra'da doğan Oyuncu Aslı Enver, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine iki dakika rol aldığı sit-com ve Ayna adlı kısa filmle adım atmıştır. 

Oyuncu Aslı Enver'in ekranlarda ilk dikkat çektiği proje Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan gençlik dizisi Kavak Yelleri olmuştur. Kavak Yelleri dizisi ile tanınan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aslı Enver bu dizide Mine karakteri ile ekrana gelmiştir.

Kavak Yelleri dizisinde Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç gibi oyuncularla birlikte çalışan Aslı Enver, ses getiren bu dizi sayesinde kariyerinde önemli bir yükseliş yakalamıştır.

Aslı Enver dizilerin yanı sıra sinemada da başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Baş rollerini Burak Özçivit ve şarkıcı Murat Boz ile paylaştığı 2016 yapımı olan Kardeşim Benim adlı sinema filminde rol alan Aslı Enver bu dizide bir gazeteciyi canlandırmıştır.

Aslı Enver ve Murat Boz'un tanışmasına da vesile olan Kardeşim Benim filminden sonra ikili arkadaşlıklarını aşka taşımıştır. Aslı Enver ile Murat Boz bir yıla yakın bir süredir sevgilidir.

FİKRET - SALİH BADEMCİ

Salih Bademci Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Elveda Rumeli adlı dizide rol alan oyuncu, Zeytin Tepesi adlı dizide Akın, Ulan İstanbul adlı dizide ise Ceyhun karakterini canlandırmıştır. 1984 doğumlu yakışıklı oyuncu Salih Bademci daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi’de hukuk fakültesi öğrenciyi oynamış 2015 yılının Star Tv’de yayınlanan yeni dizilerinden Kiralık Aşk’ta Sinan karakterini canlandırmaktadır. Salih Bademci İzmir doğumludur. 

İPEK - DİLARA AKSÜYEK

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Dilara Aksüyek oyunculuk yaşantısına 2012 senesinde Evlerden Biri adlı dizide Filiz karakteri ile adım atmıştır. Daha sonra Merhamet dizisinde Şadiye, Kadim Dostum adlı dizide Deniz karakterini canlandıran Dilara Aksüyek 2015 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk adlı dizide rol almaktadır. Dilara Aksüyek İzmir Karşıyaka’lıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?