Sinan Çetin'in yeni dizisi için Kibariye bölüm başı 100 bin TL istedi!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in yeni projesi için şarkıcı Kibariye’nin kapısını çaldı. Bölüm başı 100 bin TL isteyen Kibariye veto edildi.

Sinan Çetin'in yeni dizisi için Kibariye bölüm başı 100 bin TL istedi!
Sinan Çetin'in yeni dizisi için Kibariye bölüm başı 100 bin TL istedi!
GİRİŞ 19.09.2017 09:22 GÜNCELLEME 19.09.2017 09:22

Geçmiş yıllarda yayınlanan “Perihan Abla” dizisini yeniden çekecek olan Sinan Çetin “yeni Perihan Abla” olması için Kibariye’ye teklif götürdü fakat şarkıcıdan beklemediği bir rakamla karşılaşınca şaşkınlık yaşadı.

BÖLÜM BAŞI 100 BİN TL

Kibariye’nin, önceden Perran Kutman’ın canlandırdığı bu rol için “Ben evli, çocuklu bir kadınım. Neredeyse her hafta sonu yurtiçi-yurtdışı sahnem var. Bölüm başı 100 bin TL verirseniz kabul ederim, yoksa olmaz” dediği öğrenildi. Ünlü yönetmenin ise bu cevabın üzerine teklifini rafa kaldırdığı ortaya çıktı.

Kibariye Kimdir? Kibariye Nereli? Kaç Yaşında?

1960 yılında dünyaya gelen Kibariye’nin gerçek ismi Bahriye Tokmak’tır. Babası Doğan Tokmak annesi ise Makbule Tokmak’tır. Bu çiftin ilk çocuğu olan Kibariye Kapaklı Köyü Akhisar Manisa‘lıdır. 21 Aralık 1979 senesinde taksi şöförü olan Tunay Ürek ile evlenmiş boşanmıştır. Daha sonra İş Adamı Ali Küçükbalçık ile evlenmiştir. Kibariye’nin Birgül isminde birde kızı vardır.

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!