Mehmet Ali Erbil hastalığının nedenini anlattı

Çok nadir görülen "kaçış sendromu" adlı hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde hastaneye yattı. Erbil, hastalığın nasıl bulaştığını anlattı.

Mehmet Ali Erbil hastalığının nedenini anlattı
Mehmet Ali Erbil hastalığının nedenini anlattı
GİRİŞ 11.08.2011 10:15 GÜNCELLEME 11.08.2011 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

“Kaçış sendromu”na yakalanan Mehmet Ali Erbil, hastalığın nasıl bulaştığını anlattı.

Çok nadir görülen “kaçış sendromu” adlı hastalığa yakalanan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde hastaneye yattı.

28 günde bir hastaneye gidip ilaç aldığını söyleyen ünlü şovmen, hastalığa nasıl yakalandığını İzzet Çapa’ya verdiği röportajda anlattı:

“Hastalığımın adı kaçış sendromu. Damarlarımdan su kaçıyor. Hastalığın nedeni de bana göre çok enteresan. O dönemde ben çok çalışıyordum. Hastalığımdan iki gün önce bir gece kulübüne gittik, oturduğum yere köpek pisliği koymuşlar. Kimin aklına gelebilir ki, lüks bir gece kulübünde oturduğun yerden pislik bulaşacak üstüne! Aklıma bile gelmedi ne olduğu. Elimi sürdüm, sonra kokladım bir de. İki gün sonra hastalandım. O dönem ANS Stüdyoları’nda yapıyordum programı. Zaten orası gecekondu gibiydi, sonradan bina çıkılmış. Oraya duş yaptırmıştım. Akan su pis ve kokuluydu. Orada duş alıyordum. Her seferinde de söylüyordum ‘Lağım suyu bu, lağım karışıyor’ diye. Çünkü öyle kokuyordu. Hastalandığımda bu da aklıma geldi.”

HÜRRİYET

YORUMLAR 1
  • İsmetullah Güler 13 yıl önce Şikayet Et
    kaçış sendromu. Evlerinde köpek besleyen tüm sosyete ayni hastalığa yakalanabilir.Köpekten uzak durulsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'den "silahlı saldırı" provokasyonu! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!
ABD basını bombayı patlattı! Trump, en yakın ismin üzerini çizdi! Görevden ayrılıyor