Yıldız Tilbe, CHP ile anlaştı iddiasına ilişkin açıklama yaptı!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, ''Kandıramazsın beni'' adlı parçasının seçim kampanyasında CHP tarafından kullanılacağına ilişkin söylemler üzerine açıklama gerçekleştirdi. Yıldız Tilbe, muhalefetin seçimde kullanmak için ön anlaşma gerçekleştirdiği iddiasının gerçek olmadığının özellikle altını çizdi. İşte, o açıklamalar!

Yıldız Tilbe, CHP ile anlaştı iddiasına ilişkin açıklama yaptı!
Yıldız Tilbe, CHP ile anlaştı iddiasına ilişkin açıklama yaptı!
GİRİŞ 10.05.2018 16:37 GÜNCELLEME 10.05.2018 16:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra besteci ve şarkı sözü yazarı olarak da tanınan Yıldız Tilbe, ''Kandıramazsın beni'' isimli seslendirdiği parçasının 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek erken seçimler öncesi kampanya sürecinde CHP tarafından kullanılacağına dair söylemlerin akabinde açıklama gerçekleştirdi. Muhalefetin, Türkiye Genel Seçimleri için hazırladığı seçim kampanyasında Yıldız Tilbe'nin içerisinde ‘’1-2-3-4 tamam’’ sözlerini barındıran şarkısıyla ilgili ön anlaşma yaptığı iddiası üzerine, Yıldız Tilbe sessizliğini bozarak gündemin merkezine yerleşen tüm bu iddialara açıklık getirdi. Yıldız Tilbe'nin gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda, CHP'nin seçimlerde şarkısını kullanmak adına ön anlaşma gerçekleştirdiği hakkında ortaya atılan söylemlerin gerçek olmadığının altını özellikle çizerek, seslendirdiği şarkıların sadece kendisini temsil ettiğini vurguladı. Böylece Yıldız Tilbe, sosyal medya platformu aracılığıyla ''Kandıramazsın beni'' adlı parçasının seçim kampanyasında CHP tarafından kullanılacağı iddiasını yalanlayarak, seslendirdiği şarkıların hiçbir siyasetim temsilcisi olmadığı yönünde açıklamalar gerçekleştirdi.

İŞTE, YILDIZ TİLBE'NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ AÇIKLAMALAR...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Twitter üzerinden açıklama gerçekleştirerek "Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız, bilin ki haberim ve iznim yoktur." şeklinde ifadelere yer verdi.

yıldız tilbe

YORUMLAR 7
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız Tilbe
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    hani sanatcıla yaptıgınız hakaretler kemal..helal olsun sanaatcı ablaya.. .
    Cevapla
  • budur 5 yıl önce Şikayet Et
    delikanlı hatun...
    Cevapla
  • suatt.. 5 yıl önce Şikayet Et
    sen bir yıldızsın:)
    Cevapla
  • konya..42 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız tilbeye helal olsun.konyadan selamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı