Göz altına alınan Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı kimdir?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide Rahmet karakterini canlandıran Yağız Can Konyalı'nın aracında uyuşturucu madde tespit edilmesi sonucunda gözaltına alındı. Peki, birçok önemli dizi, sinema filmi ve tiyatro projesinde yer alan Yağız Can Konyalı kimdir? Yağız Can Konyalı aslen nereli, kaç yaşında?

Göz altına alınan Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı kimdir?
Göz altına alınan Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı kimdir?
GİRİŞ 01.06.2018 14:36 GÜNCELLEME 01.06.2018 14:36

Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Bizim Hikaye isimli dizide canlandırdığı Rahmet karakteriyle tanınan Yağız Can Konyalı'nın bulunduğu araçta, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde olduğu tespit edildi. Yağız Can Konyalı ve uyuşturucu madde bulunduğu saptanan otomobildeki diğer arkadaşları gözaltına alındı. Bu gelişmelerin akabinde kamuoyu tarafından, gündemin konuşulan ve merak edilen ismi Yağız Can Konyalı'nın kim olduğu ve hayatına ilişkin ayrıntılı bilgilere erişmek üzere sorgulamalar yürütülmeye başlandı. Peki, polis karakoluna götürülerek ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakılan Yağız Can Konyalı kimdir? Polis ekiplerince araçta yapılan detaylı incelemeler sonrasında tütün ile karıştırılmış 19 gram uyuşturucu madde olduğu saptanan Yağız Can Konyalı aslen nereli ve kaç yaşındadır İşte, birçok önemli dizi, sinema filmi ve tiyatro projesinde yer alan Yağız Can Konyalı'nın hayatı...

YAĞIZ CAN KONYALI KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Genç oyuncu Yağız Can Konyalı, 20 Eylül 1991 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır.  

Lise eğitimini Özel Evrim Lisesi'nde bitiren Yağız Can Konyalı, üniversite eğitimini ise Mimar Sinan Üniversitesi’nin Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden tamamlayarak mezun oldu.

Aslen Trabzonlu olan Yağız Can Konyalı, koyu bir Beşiktaş taraftadır.

Oyunculuk hayatına ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle adım atmış ve burada çok geniş bir kesimin ilgisini ve beğenisini kazanmıştır.

yağız

Kamuoyuna yansıyan bir ilişkisi olmayan Yağız Can Konyalı, üniversite zamanlarının okulunun stada çok yakın olması nedeniyle devamlı maçlara katılmıştır.

Oyunculuğa büyük bir ilgisi olan Yağız Can Konyalı’nın kariyer hedefi de oyunculuk yönündedir.

Yağız Can Konyalı Adı Mutluluk adlı dizide Zeki rolünü canlandırarak geniş kitlelerce tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir.

2015 yapımı Takım: Mahalle Aşkına filmindeki canlandırdığı Turgay rolüyle Altın Portakal Jüri Özel Ödülünü kazanmaya layık görülmüştür.

Yağız Can Konyalı, şu anki dönemde Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Bizim Hikaye' adlı dizide kardeşlerden biri olan Rahmet karakterini üstlenmektedir.

yağız

YAĞIZ CAN KONYALI’NIN BULUNDUĞU PROJELER NELERDİR?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

TAKIM: Mahalle Aşkına!

İlk Aşk

Bizim Hikaye

Adı Mutluluk

Ateş

Kor (Kısa Film)

Tavşan Deliği (Tiyatro)

Domino (Tiyatro)

yağız

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ