29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel anlamı resimli mesajlar! (Yeni)

Türkiye'de her sene coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajlarını sizler için derledik. Her sene olduğu gibi bu senede törenlerle şiirlerle karşılanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resimli mesajları günün en çok arananlar listesine girdi. İşte Türk tarihi açısında önemli bir gün olan Cumhuriyet Bayramı sözleri.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel anlamı resimli mesajlar! (Yeni)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel anlamı resimli mesajlar! (Yeni)
GİRİŞ 29.10.2018 11:15 GÜNCELLEME 29.10.2018 12:36

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle şiirlerle ve anlamlı sözlerle kutlanacak. Kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anlamlı sözleri ve en özel Türk bayrağı görseli ise sizler için derledik. Özellikle WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden resimli 29 Ekim mesajlarını paylaşmak isteyenlerin merak ettiği en yeni Cumhuriyet Bayramı sözlerini haberimizde sizlerle buluşturduk. Sizde eşinize dostunuza en anlamlı en özel kısa ve uzun 2018 Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları yollayabilirsiniz. 

30 Ekim salı günü okullar açılacak mı yarım gün mü? 29 Ekim tatili kaç gün?

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

Türk Milletinin Yeniden Doğuşu İle Kurulan Cumhuriyetin .... Yılını Kutlamanın Onur Ve Gururunu Yaşamaktayız. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

 

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği gösterilerek kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlu olsun.

Cumhuriyet bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun" 

Ulusumuzu Çağdaş Bir Anlayışın Ürünü Olan Cumhuriyetimize Kavuşturan Bağımsızlık Mücadelemizin De Tüm Dünyaya Örnek Olmasını Temenni Ederim. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

29 Ekim

“Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun” Her karış toprağıyla bölünmez bütün olan ülkemiz Edirne'den Kars'a, İzmir'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a, Türk Devleti'ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkesin ortak yurdudur.

Cumhuriyetimizin 94’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşamaktayız.

Türkiyem 29 Ekim Cumhurriyet Bayramı'mız hepimize kutlu olsun.

Cumhuriyet Bayramı mesajları

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun! Nice 94 senelere inşallah.. Rengine, dalgalanmana kurban

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Vatan uğruna can veren askerlerimize ve Ata’mıza saygıyla...

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Bilimin yolundan ayrılmadan, sanatla beslenen, yaratıcı, yenilikçi, katılımcı, barış içinde yaşayacağımız aydınlık yarınlara...

Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yeni devletimizin kuruluşuna canını, kanını, terini veren tüm kahramanlarımıza, şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun. Yaşasın Cumhuriyet

Cumhuriyet, yüksek ahlâkî değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

57 yıllık yaşamına 11 savaş, 24 madalya, 13 kitap, 1 ülke ve milyonlarca özgür insan sığdıran ulu önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…

CUMHURİYET BAYRAMI NEDEN KUTLANIR?

29 Ekim 1923 Cumhuriyetin ilan edildiği gündür ve bugün milli bir bayram günüdür. Cumhurbaşkanlığı makamı 29 Ekim 1923 de cumhuriyetin ilanı ile kurulmuştur. Her yıl yapılan kutlamalar sebebi ile 28-29 Ekim tarihlerinde kamu ve özel sektör çalışanları resmi tatile girerler.

29 EKİM MESAJLARI NEREDEN PAYLAŞILIR? 

2018 resimli Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Line, WeChat, Tango ya da WhatsApp uygulaması üzerinden en yeni, en özel ve en anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarınızı gönderebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı