Rüyada zemzem suyu görmenin İslami yorumu! Rüyada zemzem suyu içmek..

Rüyada zemzem suyu içmek, rüya sahibinin sağlıklı, uzun bolluk ve bereket içersin de mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olacağı olarak tabir edilmiştir. İslami yoruma göre rüyada zemzem suyu görmek iyiye yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder. İşte rüyada zemzem suyu görmenin tam manasıyla anlamı...

Rüyada zemzem suyu görmenin İslami yorumu! Rüyada zemzem suyu içmek..
Rüyada zemzem suyu görmenin İslami yorumu! Rüyada zemzem suyu içmek..
GİRİŞ 22.01.2019 11:37 GÜNCELLEME 22.01.2019 11:40

Rüyada zemzem suyu görmek ve zemzem suyu içmek iki şekilde yorumlanır. Rüya sahibi zemzem suyu içiyorsa rüyasında dert ve hastalıktan şifa bulmaya, mal ve faydalı ilme, takva ve iyilik yönünden bir hayra ermeye, murad ettiği şeye nail olmaya delalet eder. Rüyada zemzem suyu görmek ise çok tehlikeli hastalıktan kurtulmaya, üzüntünün ve sıkıntının biteceğine yorumlanır. Yani İslami yorumuna göre rüyada zemzem suyu içmek ve görmek iyiye yorumlanır. Sıkıntılardan kurtulmaya vesile olur ve hayra yorulur. Rüya sahibi kişi, rüyasında zemzem suyu aldığını ya da birinin kendisine zemzem suyu getirdiğini görmüş ise, davetsiz bir misafiri olacağına yorumlanır. Bu misafirin bolluk, bereket ve nimet ile geleceği de önemli bir detaydır.

 

 

RÜYADA ZEMZEM SUYU İLE ABDEST ALMAK

Hayırlı işler yapacağın manasına gelir. İşlerinde başarılı olma, Allah' ın rızasını alma ve hayırlı işlere yorumlanır.

Rüyada bebek düşürmek nasıl yorumlanır? Rüyada hamileyken düşük yapmak...

 

 

RÜYADA ZEMZEMLE YIKANMAK

Ruhani açıdan kişinin tatmin duygusuna sahip olacağını ve bereketi daim, zengin bir hayat süreceğini, dini açıdan da tüm ibadetlerini harfiyen yerine getirdiğini bildiren güzel bir rüyadır

Rüyada Zemzem Suyu İçmek

RÜYADA ZEMZEM SUYUNU BAŞKA BİRİNİN İÇTİĞİMİ GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyasında başka birinin zemzem suyu içtiğini görmesi kişinin hayatında bulunan sıkıntılarının  sona ereceğine, sorunsuz ve rahat bir hayat geçireceğine delalet eder.

RÜYADA ZEMZEM KUYUSU GÖRMEK KÖTÜYE YORUMLANIR...

Bu rüya biraz sıkıntı, biraz borç, biraz da darlık anlamına gelir. Rüya sahibinin son zamanlarda şükretmeyi unutmuş olmasında kaynaklı mıdır bilinmez ama gelirinin azalması ve sağlık sorunlarının baş göstermesi anlamına gelir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti