Kadir Gecesi Mesajları - Dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek Kadir Gecesi Mesajları

Her yıl olduğu gibi bu yılda gururla ihya edilecek Kadir Gecesi, bütün güzellikleri, sevabı ve faziletiyle Müslümanları karşılayacak. Dünyanın dört tarafındaki eşsiz müjdesiyle ağırlayıp gelişiyle şereflendirecek Kadir Gecesi mesajlarını hazırladık. Kasti ya da bilmeden de olsa işlenen günahlardan büsbütün arınıp kötülüklerden uzaklaşılacak mukaddes kurtuluş gecesinde paylaşabileceğiniz resimli Kadir Gecesi Mesajları

Kadir Gecesi Mesajları - Dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek Kadir Gecesi Mesajları
Kadir Gecesi Mesajları - Dayanışma ve kardeşlik bağlarını güçlendirecek Kadir Gecesi Mesajları
GİRİŞ 19.05.2020 23:24 GÜNCELLEME 19.05.2020 23:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birbirinden özel ibadetler eşliğinde istifade edilen ehemmiyeti yüksek Kadir Gecesi'nde müminler kainatın biricik yaratıcısının sonsuz merhametine sığınıp dua aracılığıyla manevi bir iletişim kuracak. Bu özel günün şanına yaraşır derecede çeşitli ibadetlerle ağırlayacak müminler, yaşadıkları tarifi mümkün olmayan heyecanı sevdikleriyle birlikte paylaşabilmek üzere Kadir Gecesi mesajları için en farklı alternatiflere erişmek istiyor. Dünyevi olduğu kadar uhrevi yaşantısına da gerekli hassasiyeti gösteren müminlerin, Cenab-ı Hakk'ın rızasına nail olabilmek adına en hayırlı amellerde bulunduğu Kadir Gecesi mesajlarını sizin için oluşturduk. İçerisinde hayırlı duaların bulunduğu, anlam dolu, değerli ve en güzel temennilerin yer aldığı Kadir Gecesi Mesajlarını tüm sevdiklerinize ileterek gecenin bereketini artırıp feyzinden faydalanabilirsiniz. Kötü amellerin affolması adına en kalbi duygularla tevbe ve istiğfar edilmesi halinde yüce Mevla’nın kullarından rahmetini esirgemeyeceği; aklın, kalbin ve ruhun manevi güzelliklerle büsbütün kaplandığı kıymet dolu bir gece olan Kadir Gecesi Mesajları...

Kadir Gecesi'nde ibadetleri & neler yapılmalı: Kadir Gecesi'nde okunacak dualar - faziletleri!

2020 RESİMLİ KADİR GECESİ MESAJLARI...

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar, ta şafak sökünceye dek! Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin. 

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun.Kadir gecesiniz mübarek olsun! 

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir geceniz hayırlı olsun!

Kadir Gecesi ne zaman - başlama tarihi (2020) Kadir Gecesi'ne ne kadar süre kaldı? Diyanet...

kadir gecesi mesajları

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak… Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Allah"ım! Gizli olarak işlediğim günahlarımı, açıktan işlediğim günahlarımı, hatâen işlediğim ve bilerek yaptığım günahlarımı, bildiğim ve bilmediğim bütün günahlarımı bağışla. Amin! Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Peygamber Efendimiz buyurdular ki : "Hatırlayan güzelse, hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, ya da gül kokar" manevi bollukların yaşandığı bir gece olması dileğiyle...

Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle...

Her keder bir kader iIe takdir ediIir. Ve kedere değiI kadere boyun bükenIer nur iIe temizIenir. Rabbim güzeI yazıImış bir kader ve ona tebessümIe boyun eğen bir tesIimiyet nasip etsin. Kadir Geceniz Mübarek Olsun...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. 

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Kadir Geceniz Mübarek Olsun...

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Sana karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, çiğdemin neşesini, lalenin gururunu, İslam'ın nurunu buket olarak gönderiyorum.

Gül dalında güzel dikense gülle güzel, toprak yeşillle gök maviyle güzel, gözler manayla eller duayla güzel.

Allah hepimize Efendimiz'in (sas) şefkatiyle dünyaya bakabilmeyi nasip etsin.Taşlanırken dahi merhamet etmişti...

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.)

Rabbim, dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin.

Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasretle beklediği müminlerden olmak duasıyla...

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. 

La ilahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme...

YORUMLAR 1
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha