Rüyada Kabe'de namaz kıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada Kabe'ye elini sürmek...

Rüyada Kabe görmek çok hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibinin Allah yolunda hayırlı işlere yöneleceği ve iş hayatında başarılar elde edeceğine yorumlanır. Rüyada Kabe görmek pek çok farklı şekilde görüldüğünden görüldüğü duruma göre yorumlamak gerekmektedir. Peki rüyada Kabe görmek nasıl tabir edilir? İşte rüyada Kabe görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Kabe'de namaz kıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada Kabe'ye elini sürmek...
Rüyada Kabe'de namaz kıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada Kabe'ye elini sürmek...
GİRİŞ 09.02.2021 09:17 GÜNCELLEME 09.02.2021 09:17

Rüyada Kabe görmek, çok hayra yorumlanan rüyalardandır. Rüyada Kabe görmek, her rüya gibi rüyayı kimin gördüğüne bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilmektedir. Kabe, Müslümanların kıblesi olduğundan rüyayı gören kişi eğer namaz kılmıyorsa yakın zamanda namaz kılacağına işaret edilir. Rüyasında Kabe’ye gittiğini gören kişinin karşılaştığı sıkıntıların yakın zamanda sona ereceğine yorumlanmaktadır. Rüyasında Kabe’de bulunan kimsenin günahların tövbe ederek Allah’a yöneleceğine işaret edilmektedir. Rüyada Kabe’de olduğunu, namaz kıldığını görmek genel olarak hayra yorulsa da görüldüğü duruma göre farklı şekillerde tabir edilmektedir. 

RÜYADA KABE’DE NAMAZ KILDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında Kabe’de namaz kıldığını gören kişinin iş ve eğitim hayatında muvaffak olacağına işaret etmektedir. Rüyada namaz kıldığını gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine yorumlanırken Kabe’de namaz kıldığını gören kişinin Allah yolunda hayırlı işler yapacağına ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir. Kabe’de namaz kıldığını gören kişinin devlet büyükleriyle yakın temas halinde olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada Kabe’de namaz kıldığını gören kişi Allah rızasını gözeterek hareket ettiğine ve dini işlerde hassas olduğuna yorumlanmaktadır. 

RÜYADA KABE’Yİ TAVAF ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüya sahibinin dini vecibelerini yerine getirmede oldukça dikkatli olduğuna işaret edilmektedir. Rüyada Kabe’yi tavaf ettiğini gören kişinin işlerinin rast gideceğini ve maddi manevi sıkıntılardan kurutulacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin ibadetlerine dikkat ettiğine, verdiği sözlerinin arkasında durduğuna işaret etmektedir. Rüyada Kabe’yi tavaf ettiğini gören kişinin ahir ömründe Kabe’yi ve diğer kutsal toprakları görmenin nasip olacağı yorumlanmaktadır.

RÜYADA KABE'YE ELİNİ SÜRMEK

Rüyasında Kabe’ye elini sürmek, dokunmak, rüya sahibinin dualarının kabul edileceğine ve istediklerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin namazlarına, dualarına ve ibadetlerine devam etmesi durumunda daha güzel işlerle Allah tarafından mükafatlandırılacağı anlamlarına gelmektedir. 

RÜYADA HACERÜL ESVED TAŞINI GÖRMEK

Rüyasında hacerül esved taşına dokunduğunu veya öptüğünü gören kişi bekar ise yakın zamanda hayırlı kısmetlerinin çıkacağına ve mutlu bir evlilik gerçekleştireceğine işaret edilmektedir. Evli bir kimsenin hacerül esved taşını görmesi ise evliliğinin mutlu ve saadetli gideceğine yorumlanır, hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret edilmektedir. Rüyasında hacerül esved taşını gören kişinin evlilik ve aile hayatında güzelliklerle karşılaşması dışında iş hayatında da başarılı olacağına delalet etmektedir. 

RÜYADA KABE’YE GİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyasında Kabe’ye girdiğini gören kişinin karşısına hayırlı kapıların açılacağına ve devlet büyükleriyle hayırlı işler yapacağına delalet eder. Rüyasında Kabe duvarlarının yıkıldığını ve ya tahrip olduğunu görmek devlet büyüklerinden birinin başına zeval geleceğine yorumlanır. 

RÜYADA KABE ÖRTÜSÜ GÖRMEK

Rüyasında Kabe örtüsünü her zamanki renginde siyah olarak görmek, rüya sahibinin güzel makamlara gelerek hayırlı işler başaracağına delalet edilmektedir.  Kabe örtüsünü beyaz olarak gören kimsenin Allah rızası için ettiği duaların ve yaptığı ibadetlerin kabul olacağına işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kimsenin gönlüne ferahlık ve işlerinde de kolaylık nasip edeceğine yorumlanır.

RÜYADA KABE’DE UYGUNSUZ DAVRANMAK

Rüyasında Kabe’den bir şey çaldığını görmek, rüya sahibinin bile isteye harama bulaşacağına ve bundan çekinmeyeceğine işaret ederken rüyasında Kabe’de yapılması uygun olmayan davranışlar sergilemek, rüya sahibinin itibarının zedeleneceğine ve toplumun gözünden düşeceğine delalet etmektedir. Rüyasında Kabe’nin üstünde namaz kıldığını gören kişinin Allah’ın emir ve yasaklarını dinlemeyerek dinden uzaklaşacağına işaret edilmektedir. 

RÜYADA KABEYİ GÖRMEK VE AĞLAMAK

Rüyada Kabe'de ağladığını gören kişinin Allah'a yakınlaşacağına, işlerini hakkıyla yapmaya işaret eder. Rüyada Kabe'de ağladığını gören kişinin Allah rızası için çalıştığına ve yaşadığına yorumlanırken ayrıca rüya sahibinin yakın zamanda hayırlı bir kimseyle evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir. 

ALİMLERİN GÖRÜŞLERİNE GÖRE RÜYADA KABE’Yİ GÖRMEK

Nablusi: Rüyada Kabe'yi görmek, halife veya bir bakan yahut bir reise ya da evlenmeye delalet eder. Bazen rüyada Kabe'yi görmek, rüya sahibinin Beytullah'a gireceğine delalet eder. Rüyada Kabe'yi gören kimse, yapacağı hayırlı bir amelle müjdelenir. Ya da işlemeyi arzu ettiği bir serden sakınır. Bir kimse Kabe'de namaz kıldığını görse, bir reisten veya imamdan' kuvvet alır. Düşman şerrinden emin olur ve hayra erişir. Rüyada Kabe'ye giren kimse halifenin huzuruna çıkar, oradan bir şey aldığını gören kimse halifeden bir şey alır. Kabe'nin duvarlarından bir duvarın yıkıldığını görse, halifenin öleceğine delalet eder. Bir kimsenin rüyada, Kabe'ye varıp orada hac ile alakalı bir şey yapması, o kimsenin Allah’ın farzlarından emrettiği şeye veya kefaret-i yemini yerine getirmek için çaba sarf etmesine delalet eder.

Seyyid Süleyman:  Bu rüya, halife, vezir, reis, hakim, evlilik Hac ve müjdeyle yorumlanır. Kabe'nin dahilinde namaz kılan, üst seviyedeki idarecilere yakın olur. Düşmanından kurtulur. Hayra erişir. Kabe'ye girmek; halifenin veya büyük bir idarecinin huzuruna çıkmaktır. Kabe'den bir haber almak; devlet başkanından hayır görmektir. Kabe duvarlarından birinin yıkılması, büyüklerden birinin ölümüne işarettir. Kabe'ye geldiği halde, Hac ibadetlerinden bir şey yapmayan; farzlarında kusurlu davranır. Kabe'ye bakan, korkularından kurtulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!