Esenler Belediyesi vosvoslu palyaçolar ile çocuklara umut oldu!

İstanbul'un Esenler ilçesinde vosvoslarla şeker ve çikolata dağıtan palyoçolar çocukların yüzünü güldürmeyi başardı. Haftasonu tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evlerinde sıkılan çocukları eğlendirmek için vosvoslara binerek sokak sokak gezen palyaçolar çocukların yanında yetişkinlerin de yüzünü güldürdü.

Esenler Belediyesi vosvoslu palyaçolar ile çocuklara umut oldu!
Esenler Belediyesi vosvoslu palyaçolar ile çocuklara umut oldu!
GİRİŞ 07.12.2020 15:08 GÜNCELLEME 07.12.2020 15:08

Esenler belediyesi başarılı çalışmaları ile yine gönüllerde taht kurdu. Haftasonu ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evde kalan çocukları eğlendirmek için palyaçolar vosvoslara binerek sokakları karış karış gezdi.

Esenler'de vosvosların içinden çıkan palyaçolar, kısıtlamada evden çıkamayan çocuklara şeker ve hediye dağıttı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul’da uygulanan kısıtlamalar nedeniyle Esenler Belediyesi, çocuklar evlerinde sıkılmasın ve renkli bir hafta sonu geçirsin diye içinde palyaçoların olduğu renkli vosvoslarla şeker ve hediyeler dağıtarak tur attırdı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte çocuklar, palyaçoların dans ve şarkılarına eşlik ettiler.



Esenler Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında, yeniden hayata geçirilen sokağa çıkma kısıtlamasında, ilçedeki çocukları unutmadı. Palyaçolar eşliğinde 4 vosvos, Esenler Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nden hareket ederek tüm ilçeyi turladı.


Sepetler şeker ve oyuncakla doldu!

Rengârenk görünümleriyle gökkuşağını andıran antika otomobiller eşliğinde sokaklarda gezen palyaçolar, pencere ve balkonlara çıkan çocuklara, maske, mesafe ve hijyen ile sokağa çıkma kısıtlamasına uyulması yönünde nasihatlerde bulundu.

Çocuklara eğlenceli anlar yaşatan palyaçolar, onların pencere ve balkonlardan sarkıttıkları sepetleri şeker ve oyuncaklarla doldurdu. Sokak kısıtlaması sırasında evden çıkamayan çocuklar bu renkli etkinlikle güzel bir gün geçirdiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır