Çürümüş ağacın kovuğundan çıkan bal çiftçiyi şaşırttı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde yaşayan Şerif Sarı, çürüdüğü için devrilen ağacın içerisinde doğal bal buldu. Sarı, "Böylesini ancak belgesel kanallarında izlerdim. Ve bir gün ben de böyle bir ana denk gelmeyi umuyordum. Çürümüş ağaç kovuğunda bala ulaştık. Hem de en doğalından. Hazineyi bulduğum için mutluyum” dedi.

Çürümüş ağacın kovuğundan çıkan bal çiftçiyi şaşırttı!
Çürümüş ağacın kovuğundan çıkan bal çiftçiyi şaşırttı!
GİRİŞ 09.02.2021 14:45 GÜNCELLEME 09.02.2021 14:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Açmabaşı Mahallesi’nde yaşayan Şerif Sarı, kar nedeniyle fındık bahçesine devrilen Gürgen ağacını kesti. Ağacın içten çürüdüğü için devrildiğini belirten Sarı, havaların ısınmasıyla fındıklarına zarar vereceğini düşündüğü ağacı parçalayıp, yakacak olarak kullanmaya karar verdi. Sarı, ağacı parçalara ayırıp fındık bahçesinden çıkardığı sırada, ağacın kovuğunda bal olduğunu fark ederek şaşkınlık yaşadı.



Böylesi ancak belgesellerde olur

Sarı, “Böylesini ancak belgesel kanallarında izlerdim. Ve bir gün ben de böyle bir ana denk gelmeyi umuyordum. Bugün o isteğime ulaştım. Çürümüş ağaç kovuğunda bala ulaştık. Hem de en doğalından. Hazineyi bulduğum için mutluyum” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana nasip etmiş.Şükret ve afiyetle ye.
    Cevapla
  • etem 3 yıl önce Şikayet Et
    Arıya insan oğlunun müdahalesi olmasa zaten doğal bal üretecektir. Bırakın müdahaleyi bizdeki sahtekarlar arıya güvenmeyip balı (Sahte) kendileri yapıyor.Devletin bişey yaptığı yok. Sahtekarlar at eti ,eşek eti, domuz eti satarken yakalanıyor kabahatler kanunundan az bir ceza ile iş bitiyor. Bu şekilde bu işler çözüme ulaşamaz.
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Haklısın Kardeşim
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Müdahale edilmeden arıların ürettiği her bal DOĞALDIR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!