Pınar Altuğ: Asıl bizim doğurmamız lazım

Pınar Altuğ, 'Ama asıl bizim doğurmamız lazım ki, Atatürk çocukları daha fazla olsun' dedi

Pınar Altuğ: Asıl bizim doğurmamız lazım
Pınar Altuğ: Asıl bizim doğurmamız lazım
GİRİŞ 19.03.2008 13:45 GÜNCELLEME 19.03.2008 13:45
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Sema Şimşek'in öne attığı ve Sinem Güven'in de destek verdiği 'Atatürk Türkiye'si için daha çok çocuk yapalım' fikrinin son savunucusu Pınar Altuğ ile nişanlısı Yağmur Atacan oldu.


Siz kaç tane istersiniz


Pınar Altuğ ile nişanlısı Yağmur Atacan, geçtiğimiz günlerde 'Beyaz Show'a konuk oldu. Nisan ayında nikah masasına oturmayı planlayan çift, Beyazıt Öztürk'ün 'Başbakanımız dedi ya, '3 çocuk yapın' diye... Siz çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ilginç bir yanıt verdi.


Atatürk çocukları artmalı.


Altuğ, 'Zaman zaman herkesin yaşadığı gibi, ben de 'Bu dünyaya çocuk getirmek acaba doğru mu' diye karamsarlığa düşüyorum. Ama asıl bizim doğurmamız lazım ki, Atatürk çocukları daha fazla olsun' dedi. Altuğ'un sözüne Öztürk 'Harikasın' diye karşılık verirken, stüdyo da alkışlarla inledi.


(Hürriyet)

YORUMLAR 116
  • semanur yetime 16 yıl önce Şikayet Et
    Sesi fazla çıkıyor diye aklımızı boşa meşgul etmemeli.Herkese değeri nisbetince muamele... Yorumlar doğru ve komik olsa da aklımın almadığı bir durum var:Milletimize için Atatürk adına müthiş aktiviteleri bulunan(!) bu bayanın bu denli beynimizi meşgul etmesi gereksiz geliyor.Gelecek nesillere bile şimdiden ayrımcılığı aşılamayı planlayan bu şahsa fazla alaka gösterdiğimiz kanaatindeyim.Bizim birlik içinde yaşamak,istismar edilmeyen Atatürk\'ü anlatmak gibi bir derdimiz varsa eğer, yoldaki taşlara altın muamelesi yapmamalı ;kaale almamalı,izlememeli.Aksi hal değerimizi düşürür vesselam
    Cevapla
  • ibrahim duman 16 yıl önce Şikayet Et
    ataürkçü mankene tavsiyeler. arif murat arkadaşımın yorumu konuya noktayı koymuştur.helal olsun diyorum başka bişey demiyorum..
    Cevapla
  • arif murat 16 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkçü mankene tavsiyeler... Önce akranın bir eş adayı bulmalısın kendine.. sonra bırakmalısın diskoları, barları, beyaz şovları, kanal 1 de sunuculuk yaptığın o ucube programları.. sonra okumalısın biraz Atatürk kimdir. Bu ülke nasıl ve kimlerin kanları ile kurulmuştur. Kimler, hangi analar hangi evlatlar bu uğurda telef oldu diye.. Atatürk ve Atatürkçülük, Atatürk çocuğu anneliği bunlar güzel de ayık kafa olmalı insan bunları söylerken. Neonların altında ve Akmerkezlerde olmaz bu işler ablacığım.. Eğitim şart ama önce samimiyet..
    Cevapla
  • ahmet paksoy 16 yıl önce Şikayet Et
    Sahte Ataturkculer . iste Turk milletinin en buyuk sorunu Ataturk istismarcıları !
    Cevapla
  • yalın dağ 16 yıl önce Şikayet Et
    . ha bu kadın ın kocası var mı merak ettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harry Potter Kalesi de savaş mağduru oldu!Bombalar oraya da isabet etti
Taksim'de gösteri olmayacak! İşte 1 Mayıs'ta kapanan yol ve güzergahlar...