80'nci kez intihar girişiminden başkan 2 bin lira verince vazgeçti!

Ardahan'da adeta bu işi meslek haline gelen Hasan İ. 80 kez intihar girişiminde bulundu. Belediye başkanı cebindeki 2 bin lirayı vererek vazgeçirdi.

80'nci kez intihar girişiminden başkan 2 bin lira verince vazgeçti!
80'nci kez intihar girişiminden başkan 2 bin lira verince vazgeçti!
GİRİŞ 03.04.2021 12:36 GÜNCELLEME 03.04.2021 13:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ardahan'da yaşayan 29 yaşındaki Hasan İ. çıktığı inşaat halindeki apartmanın en üst katında intihar girişiminde bulundu. Hasan İ.'nin yanına giden Belediye Başkanı Faruk Demir, cebindeki 2 bin lirayı vererek, intihardan vazgeçirdi ama sonrasında emniyete götürülen Hasan İ.'nin, 120 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Farklı illerde intihara kalkışarak, kazanç sağlamaya çalışan Hasan İ., 80'inci girişiminde ise Başkan Demir'in cebindeki 2 bin lirayı vermesiyle eyleminden vazgeçti. Hasan İ.'nin suç kayıtlarını öğrenen Demir, halkın dikkatli olmasını istedi. 

İş için rapor almaya gitti, kalbindeki ölümcül kisti öğrendi!

80 kez aynı şekilde intihar girişiminde bulunmuş

Olay, perşembe günü saat 14.00 sıralarında, Kaptanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat halindeki 5 katlı apartmanın en üst katına çıkan Hasan İ., intihar edeceğini söyledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir gencin intihar edeceğini duyup, olay yerine gelen Belediye Başkanı Faruk Demir ise polislerle birlikte yanına çıkarak, ikna etmeye çalıştı. Hasan İ., Başkan Demir'e, inşaatlarda çalışmak üzere Siirt'ten geldiğini ve umduğunu bulamadığını söyledi. Demir de gence yardım edeceğini belirterek, aşağı inmesini istedi. Başkan Demir, ikna olmayan Hasan İ.'ye, cebinden çıkardığı 2 bin lirayı verip, eyleminden vazgeçirdi.

Kanser hastalarının ilaçlarını çalıp yerine vitamin verdiler


Suç makinesi olduğu ortaya çıktı

İnşaattan indirildikten sonra emniyete götürülen Hasan İ.'nin, yapılan incelemede, suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Ardahan'daki ile 80'inci kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Hasan İ.'nin, 120 suç kaydı olduğu saptandı. Hasan İ., emniyetteki ifadesinin ardından serbest kaldı.


100'e yakın yerde aynı şeyi yapmış

Hasan İ.'nin, 1 gün önce hem kendisinin yanına geldiğini hem de valiliğe gittiğini söyleyen Ardahan Belediye Başkanı Demir, "Kendisiyle görüşmüştüm. Pek samimi bulamadım. Akli dengesinin de bozuk olduğunu düşündüm. Arkadaşlara takip edilmesini ve yardıma ihtiyacı varsa yardımda bulunulmasını söyledim. Valiliğe de gitmiş. 1 gün sonra böyle bir olay gerçekleşince samimi olmadığını, bu işi meslek edindiğini gördüm. İlimiz böyle bir olumsuzlukla anılmasın ve farklı politik konulara malzeme edilmesin, diye bile bile sineye çektik. Emniyet, jandarma ve zabıta ekipleri, çok büyük önlem almıştı. İlimiz kötü anılmadı, benim için önemli olan buydu. Yetkili kurumlar, kişinin bunu meslek edindiğini ve 100'e yakın yerde aynı uygulamaları yaptığını söyledi. Bu tip olaylarla karşılacak olan belediye başkanları ve vatandaşların dikkatli olmasını istiyorum" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • medetres 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli ve milli Dexter lazım bu ülkeye. Böylesi boş beleş herifleri gebertip gebertip gömsün bi yere. Yerli Dexterimizin var olduğunu da kötü insanların ortadan kaybolması ile anlayalım.
    Cevapla
  • emrah aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    su ülkede rahat rahat intihar bile edemiyorsun zorla para veriyorlar bırakın arkadası bi kendi haline .gel bataklığa dönen haliçte dene bakalım ıslanıyormusun ıslanmasan imamoğlu sana para verecek
    Cevapla
  • siirtli 3 yıl önce Şikayet Et
    intihar eder diye belediye başkanı korkuyor. Niye? muhalefet ile ihaneti karıştıran zihniyete malzeme çıkmasın diye. Ne günlere kaldık Allah'ım? Bu millete basiret ver!
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın atlasın ülkede millete kurtulsun.Millet seyre heves başına birikiyor oda şovunu yapıp parayı kapıp bir sonraki şova hazırlık yapıyor.
    Cevapla
  • Safa 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı serbest bırakın bakalım ne yapacak? İstismarcılara fazla yüz vermişiniz. Yarın ikibini harcar bir daha ister. Rahat bırakırsanız bence isabetli olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı