Sivas'ta dikkat çeken tabela! Bakan bir daha bakıyor

Sivas’ın Ulaş ilçesinde 1994 yılında Nurettin Aslan'ın traktörle kaza yapıp öldüğü yerde bulunan ‘Nurettin’in düştüğü yer’ tabelası görenleri şaşırtıyor.

Sivas'ta dikkat çeken tabela! Bakan bir daha bakıyor
Sivas'ta dikkat çeken tabela! Bakan bir daha bakıyor
GİRİŞ 21.04.2021 12:56 GÜNCELLEME 21.04.2021 13:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Gümüşpınar köyünde yaşayan Nurettin Aslan, 1994 yılında trafik kazası geçirdi. Aslan, köye 2 kilometre kala kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu traktörü ile 30 metre yükseklikten yuvarlandı. Kazada yaralanan Nurettin Aslan, 20 gün boyunca hastanede tedavi gördü. Aslan, tedavisi sırasında hastanede hayatını kaybetti. Nurettin Aslan’ın ölümünden sonra köylüler, aynı yerde benzer kaza yaşanmaması içi  kazanın gerçekleştiği yere bir tabela dikti. Sürücülerin uyarılması için dikilen tabelaya ‘Nurettin’in düştüğü yer’ yazıldı. Yoldan geçen ve tabelayı görenler tabelanın hikayesini merak ediyor. Düşündüren tabelanın hikayesini öğrenenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Öte yandan köy muhtarı Bekir Aslan, tabela üzerindeki eskiyen yazıyı yeniledi.

4 yıl önce karnında anevrizma tespit edildi, doktorlar bile şok oldu!

 


Tabelayı ilk kez görenler şaşırıyor


Gümüşpınar köyü Muhtarı Bekir Aslan, tabelayı ilk kez görenlerin şaşırdığını ifade ederek, "Nurettin amcam olur benim. Nurettin Ulaş’a gidip, traktörle Ulaş’tan  gelirken burada kaza yapıyor. Burada traktörler takla atıyor. Dört beş takla attıktan sonra traktörün altında kalıyor. Köylüler olayı 1-2 saat sonra duyuyor. Gelip buraya kurtarıyorlar. Sivas’a götürüyorlar. Sivas’ta 20 gün hastanede yoğun bakımda yatıyor. 20 günden sonra hayatını kaybediyor. Burada ‘Nurettin’in düştüğü yer’ yazılı bir tabela asılıyor. Gelip giderken millet dua okusun diye. Görenler de tabi şaşırıyor. Buraya gelirken daha dikkatli gelip gidiyorlar. İlk defa görenler tabi şaşırıyor. ‘Burada bu kaza nasıl olur?’ diye. Tabi tabelanın üzerindeki boya eskimişti bizde yeniledik, boyayla yeni yazısını yazdık" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Gülderen yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Amcam mekanın cennet olsun yorumları yaparken dikkat eksikliği olanlar iki kez okuyun yoruma katılım yapın lütfen koyun çok değerli saygın kişiliği olan birisiydi nurettin aslan tehlikeli bir yol olduğu icin tabelayı gören aklına gelsin hız yapmasın bir daha canlar yanmasın amaç ,sevenlerde dua eder sıkıntı ne. muhtarım cok teşekürler rabbim emeklerini boşa çıkarmasın abimm
    Cevapla
  • Sivaslı Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili muhtarım tabelayı ve yazıyı yenileyin, bu tabela ömrünü doldurmuş ve olmamış. , Nurettin ASLAN' ın../...1994 tarihinde kaza yaptığı yer. Allah Rahmet eylesin diye yazın ki. Tabelayı gören ne olduğunu anlasın, ölen kardeşimize rahmet dilesin. Selamlar.
    Cevapla
  • burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    avara
    Cevapla
  • hakan123 2 yıl önce Şikayet Et
    haber değeri çok yüksek bir haber. hazırlayanları kutluyorum :)
    Cevapla
  • ahmet YILDIRIM 2 yıl önce Şikayet Et
    Benecede hazırlayan arkadaşa ödül verilmesi lazım
    Cevapla
  • SİVASLI 2 yıl önce Şikayet Et
    MUHTARIM "TABELAYI YENİLEDİK" DERKEN NE KASTETTİNİZ, GÖREMEDİM...?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!