Trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire organlarıyla 6 hastaya umut oldu

Isparta'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastaneye hayatını kaybeden 28 yaşındaki hemşire Arif Yunus Emre Altunbaş'ın organları 6 hastaya umut oldu.

Trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire organlarıyla 6 hastaya umut oldu
Trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire organlarıyla 6 hastaya umut oldu
GİRİŞ 26.05.2021 16:47 GÜNCELLEME 26.05.2021 17:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

28 yaşındaki hemşire Arif Yunus Emre Altunbaş 18 Mayıs günü saat 21.10 sıralarında Dere Mahallesi 117 Cadde ile 2506 Sokağın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Oğuzhan G., idaresindeki otomobil ile Arif Yunus Emre Altunbaş’ın kullandığı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Altunbaş ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Altunbaş Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Erzurum'da yetişmez dediler, kavanozda lavanta yetiştirdi!


Organları 6 hastaya umut oldu 

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Arif Yunus Emre Altunbaş’ın tüm müdahalelere rağmen dün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi beyin ölümü gerçekleşen Arif Yunus Emre Altunbaş’ın organlarını bağışladı. Bağışlanan organlar İstanbul, Malatya ve Antalya’daki nakil bekleyen 6 hastaya umut oldu. Altunbaş’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Asri Mezarlığa defnedildi. Arif Yunus Emre Altunbaş’ın yaklaşık 3 ay önce babasını korona virüs hastalığından kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • hasta 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemşire kardeşime Rabbim rahmet eylesin.Ailesine sabır versin. Bu kötü günlerde Rabbim yatan hastalara da şifa versin. Onların dertleri ile ilgilenen tüm sağlıkçılar da kolaylıklar versin. Organ bağışı yapmak zor bir karar, bu kararı veren tüm insanlara da yaptıkları hayırları misli ile karşılarına çıkarmayı nasip etsin. Motosiklet ve bisiklet için de ayrı yol planlamayı ve uygulamayı tüm idarecilere Rabbim nasip etsin. Kimsenin başına da trafik kazası vermesin.
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşündürücü. Türk gıda başkanı Kemal Özeri dinledikten sonra organ bağışının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğine kanaat getirdim. İyi niyet iyidir.
    Cevapla
  • Davut Sözer 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemşire osmanlıcada kızkardeş yerine olan insan manasına gelir. O yüzden eski insanlar öz kızkardeşleri haricindeki kardeşleri yerine koydukları yabancı bayanlara hemşire derler. Tıpta da saygı amaçlı insanlara tıbbi bakım yapan namahrem yerlerini bile görebilen bayanlara kötü niyet olmasın diye hemşire denir,Son yıllarda bu hizmeti erkeklerde verince erkeklere de hemşir demişlerdir.
    Cevapla
  • Nevo35 vo35 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayanlara hemşire denir. Erkeklere hemşir denir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler