Tır şoförü gelin arabası olarak tırını kullandı!

Zonguldak'ta yaşayan ve tır şoförlüğü yapan 32 yaşındaki Adem İbik evlenmeye karar verdiği Emine Kaptan ile düğününde kullandığı gelin arabası görenleri şaşırttı. Çift gelin arabası olarak İbik'in kullandığı tırı süsledi..

Tır şoförü gelin arabası olarak tırını kullandı!
Tır şoförü gelin arabası olarak tırını kullandı!
GİRİŞ 18.07.2021 10:02 GÜNCELLEME 18.07.2021 13:39

Zonguldak'ta tır şoförlüğü yapan 32 yaşındaki Adem İbik ile Emine Kaptan bir süre önce dünyaevine girmeye karar verdi. Çift düğün hazırlıklarını yaparken sıra gelin arabasını hazırlamaya geldi. Damat, gelin arabası olarak kullandığı tırı süsledi. Şoför arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı Adem İbik, tırlardan oluşan konvoyla gelin alma geleneğini yerine getirdi. Çift, ardından düğün salonunun yolunu tuttu. Güzergah üzerinde gelin arabası olarak süslenen tırı görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yeni dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti! Gerçek kargo şirketinde ortaya çıktıYeni dolandırıcılık yöntemi pes dedirtti! Gerçek kargo şirketinde ortaya çıktı



DEĞİŞİK VE GÜZEL BİR DUYGU

Damat Adem İbik, "İlk arabayı sevdim. Sonra eşimi sevdim. Herkes kameraya çekiyordu" dedi. Gelin Emine Kaptan ise, "Çok ilginçti. Herkes bize el sallıyordu. Değişik ve güzel bir duyguydu. Çok mutluyuz" diye konuştu. Araçtan inerek düğünün yapılacağı salona geçen çifti davetliler de mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı