Nevşehir'de bir kişi eşinden boşanmasını davul zurnayla kutladı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Adnan Söküt yaklaşık 2 yıl süren boşanma davasının ardından boşanmasını davul zurna çaldırarak kutladı..

Nevşehir'de bir kişi eşinden boşanmasını davul zurnayla kutladı
Nevşehir'de bir kişi eşinden boşanmasını davul zurnayla kutladı
GİRİŞ 19.07.2021 13:35 GÜNCELLEME 19.07.2021 14:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaşayan Adnan Söküt 14 yıllık eşi G.Söküt’ün kendisini aldattığını öğrenmesinin ardından boşanma davası açtı. Yaklaşık 2 yıl süren boşanma davasının 16 Temmuz Cuma günü sonlanmasının ardından çift boşandı. Eşinden boşanmanın sevinciyle 38 yaşındaki Adnan Söküt, eşi ve ailenin yaşamış olduğu Uçhisar beldesinin meydanında davul ve zurna çaldırdı.

Amasya'da gelinin dedesinden 300 bin liralık sıfır kilometre düğün hediyesi!Amasya'da gelinin dedesinden 300 bin liralık sıfır kilometre düğün hediyesi!

Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!




ADALET YERİNİ BULDUĞU İÇİN MUTLUYUM

Söküt, “Evlilik birliğine ihanet eden eşimin türlü iftiralar ile tarafıma açtığı boşanma davasında haklı çıkmanın verdiği onur ve gururla Uçhisar meydanında beni aşağılayıp kovalayan kayınpederime ve kaynanama inat bu davul zurnayı çaldırdım. Ben eşimden iki kere ihanet, iki kere taciz olayı, bir çek senet olayı yaşadım. Ayrıca yıllardır baktığım çocuğumun başkasından olduğunu DNA testi sonucu ispatladım. Bu süreçte yanımda olan avukatıma, adaletten ayrılmamamı sağlayan adalet sağlayıcılarına teşekkür ederim. Benim boşanma davam pandemi ve çeşitli nedenlerden dolayı 2 yıl sürdü. Bundan sonra yeni bir hayata başladım. Adaletten yana olduğum için çok mutluyum. Çünkü benim ciğerimi çok yaktılar. Bana evlat acısı çektirdiler. Hiçbir sebep yokken geçen yıl Kurban Bayramı’nda türlü iftiralar atarak jandarmaya yakalatmışlardı” dedi. 13 yıllık eşinden ihanet sonrası ayrılan 38 yaşındaki Adnan Söküt boşanma sevinci için çaldırmış olduğu davul zurna gösterisini ise sosyal medya hesabından yayınlaması dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim hakimlerimiz evlilk müesseseni çok önemsiyor onun için davaları uzatıyor;yoksa adalet var yani. ...
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    inanın insanı bu hale getiriyorlar malesef evliliklerin bir cogu babanın çocuklarını düşünerek eşine katlanması ile devam ediyor çocukları bir koz olarak gôrüp evliligi ve yasamı zibdan eden kadınlara yazıklar olsun
    Cevapla
  • Halay 2 yıl önce Şikayet Et
    Karşılıklı cinayetlere o kadar çok şahit oluyoruz ki Boşanıp davul zurna ile kutlama yapanlara seviniyoruz..Bıçak sallamaktansa davula tokmak sallamak daha iyidir.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gözünaydın olsun denir, geçmiş olsun.
    Cevapla
  • dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    ihanet etmis hatta cocugu baskasindan oldugunu gizlemis.. ne rezil insanlar. Allah hesabini sorar.. en azindan magdur adam mutlu sona ulasmis. Allah ona cok hayirli yeni bir es versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak