Aydın'da bir hayırsever 70 kişinin 35 bin liralık veresiye borcunu ödedi!

Aydın'ın Nazilli ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesi'nde bulunan bir marketin veresiye defterindeki 70 kişinin 35 bin liralık borcu isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş tarafından ödendi ve gıda paketi dağıtımı yaptırdı.

Aydın'da bir hayırsever 70 kişinin 35 bin liralık veresiye borcunu ödedi!
Aydın'da bir hayırsever 70 kişinin 35 bin liralık veresiye borcunu ödedi!
GİRİŞ 16.07.2021 16:27 GÜNCELLEME 16.07.2021 16:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aydın Nazilli'de hayırsever, Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesi'nde bakkalı işleten Kenan Ekici'yi telefonla arayıp, veresiye defterini satın almak istediğini söyledi. Hayırsever, hesabın çıkarılmasının ardından bakkala gelip, 5 yıllık veresiye defterindeki 70 kişinin 35 bin lira borcunu ödedi ve gıda paketi dağıtımı yaptırdı.

Nevşehir’de Kur’an kursu öğreticileri ihtiyaç sahiplerinin veresiye borçlarını ödedi!Nevşehir’de Kur’an kursu öğreticileri ihtiyaç sahiplerinin veresiye borçlarını ödedi!

Esnaf mahallelinin 10 bin liralık veresiye borçlarını ödedi!Esnaf mahallelinin 10 bin liralık veresiye borçlarını ödedi!




HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Kenan Ekici, 'Değerli mahalle sakinleri, ismini vermek istemeyen değerli iş insanı abimiz, mahallemizin markete olan bütün borçlarını an itibariyle ödemiştir' yazılı pankartı da bakkal girişine astı. Ekici, "Pandemi nedeniyle çalışamadıkları için mahallemizdeki pek çok kişinin ekonomisi kötüydü. Elimde 5 yıllık bir veresiye defteri vardı. Hayırsever bir anda ortaya çıkıp, defterdeki tüm borçları ödedi. Bu zor günlerimizde Hızır gibi yetişti. Kendisi daha önceden tanıdığım bir esnaf ağabeyim. Mahallem ve kendim adına kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • Abdullah birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben nu sene memleketimde 12 tane marketin veresiye defterini satın aldım (bunu da kim olduğumu bilen olmadığı için söylüyorum) bu bizim geleneklerimizde var,maddi imkanı olan her müslümanın insanların inançlarına değil !! İhtiyaçlarına bakarak yapmalıdır.
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş Allah razı olsun senden
    Cevapla
  • emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir hareket Allah ondan razı olsun. İnşallah aynı hareket bana da nasip olur.
    Cevapla
  • gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • vet.hek 2 yıl önce Şikayet Et
    su iş adamlari bir bize uğramiyor arkadaş. veteriner kliniklere ugrayin birazda hayvancilar zor durumda bizlerde fazla dayanicak durumumuz kalmadi. bizlere de ugrayin lütfen
    Cevapla
  • altan 2 yıl önce Şikayet Et
    etiler, nişantaşı, bakırköy, tarabya veya çakma yeni trend atakent, bahçeşehir, beylikdüzü gibi yerlerde dükkan açaydınız paralar trink ödenir, böyle yorum yapmazdınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı