Hayırsever iş insanı yangında zarar gören ihtiyaç sahiplerine süt sağma makinesi dağıtıyor

Manavgat'taki yangında zarar gören afetzedeler için hayırsever bir iş adamı süt sağma makineleri göndererek ihtiyaç sahibi köylülere ücretsiz dağıttırıyor..

Hayırsever iş insanı yangında zarar gören ihtiyaç sahiplerine süt sağma makinesi dağıtıyor
Hayırsever iş insanı yangında zarar gören ihtiyaç sahiplerine süt sağma makinesi dağıtıyor
GİRİŞ 06.08.2021 14:59 GÜNCELLEME 06.08.2021 15:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

28 Temmuz’da Manavgat’ta başlayan orman yangınları dolayısıyla mağdur olan köylülere, tüm Türkiye destek çıkıyor. Ülkenin dört bir yanından ilçeye her gün yardımlar geliyor. Dayanışma örneğinin sergilendiği Manavgat’ta bir başka haberde Döşemealtı’nda bayisi olan bir süt makinaları firmasından geldi. Hayırsever iş adamı, gönderttiği süt sağma makinalarını afette zarar gören köylerdeki köylülere ücretsiz olarak dağıttırıyor. Tüm köylerdeki evleri kapı kapı gezen dağıtım ekibi, ihtiyaca göre süt sağma makinesini teslim ediyor. Dağıtım yapan sorumlu Ahmet Dikmen, “Herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Gelip bırakıyoruz, görüyoruz ihtiyaç sahiplerini ona göre kaç tane malı var bakıyoruz makineleri teslim ediyoruz” dedi.

Elazığ'da arılar balını yiyince çareyi 3,5 metrelik iskelede bulduElazığ'da arılar balını yiyince çareyi 3,5 metrelik iskelede buldu




İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ DAĞITIYORLAR

Döşemealtı’ndan Kalemler köyüne süt sağma aracı dağıtmaya gelen Ahmet Dikmen, “Bayisi olduğumuz süt sağma araçları firmasının vermiş olduğu, vatandaşa hibe etmiş olduğu, ihtiyaç sahiplerine süt sağma makinalarını dağıtıyoruz. Herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Gelip bırakıyoruz, görüyoruz ihtiyaç sahiplerini ona göre kaç tane malı var bakıyoruz makineleri teslim ediyoruz. Şuana kadar fabrika, 15 tane süt sağma makinası gönderdi. Şuana kadar Manavgat’taki köylere 10 tane kadar dağıtım gerçekleştirdik. İhtiyaç sahiplerine bırakarak gidiyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    senin annen ve baban ne güzel insanmış...evlat yetişdirmiş.
    Cevapla
  • Fatih GÜNEY 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAZI OLSUN. Bravo
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insanımızın güzel hareketleri.Allah kabul etsin...
    Cevapla
  • İslam 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel ülkemin güzel insanı...
    Cevapla
  • aysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Bazıları bu hayırsever gibi yardımda bulunuyor bazıları da devlete köstek olup yapılanların üstünü örtüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!