Antalya'da son alışveriş! Yolda yürürken aniden yere yığıldı

Antalya'da pazar alışverişinden dönen 58 yaşındaki boya ustası Duran Özdemir yolda yürürken aniden yere yığılarak hayatını kaybetti. Talihsiz adamın ölüm haberini alan kız kardeşinin feryatları yürekleri dağladı

Antalya'da son alışveriş! Yolda yürürken aniden yere yığıldı
Antalya'da son alışveriş! Yolda yürürken aniden yere yığıldı
GİRİŞ 30.08.2021 17:21 GÜNCELLEME 30.08.2021 17:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, Manavgat ilçesine bağlı Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 58 yaşındaki boya ustası Duran Özdemir, pazar alışverişini yaptıktan yürümeye başladı. Talihsiz adam, yürüdüğü esnada elindeki poşetlerle aniden yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından Özdemir’in hayatını kaybettiği belirtildi.

Boya ustası 1500 liraya boyayacağı dairede 100 bin liralık altın buldu!Boya ustası 1500 liraya boyayacağı dairede 100 bin liralık altın buldu!




KARDEŞİ UZUN SÜRE SAKİNLEŞMEDİ

Öte yandan Cumhuriyet Savcısı, adli tabip ve olay yeri inceleme ekibinin incelemeleri sırasında kardeşinin öldüğünü öğrenerek eşiyle birlikte olay yerine gelen Duran Özdemir’in kız kardeşi feryatlarıyla ortalığı inletirken uzun süre sakinleştirilemedi. Duran Özdemir’in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
   


PAZAR POŞETLERİNİ ENİŞTESİ ALDI

Duran Özdemir’in her hafta olduğu gibi pazartesi pazarından evinin ihtiyaçlarını aldığı, son olarak kasaba uğrayıp alışveriş yaptığı, Demirciler Mahallesi'ne giden dolmuşa binmek üzere elinde pazar poşetleriyle giderken yere yığılıp kaldığı belirlendi. Özdemir’in cansız bedeninin yanındaki pazar poşetlerini aracına koyan eniştesi, kayınının diyabet hastası olduğunu başka bir rahatsızlığının olmadığını söyledi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • koylü 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey aşk, artık yüreğimi, Yakmana hâcet kalmadı. İşte gelip çattı ecel, Lokman’a hâcet kalmadı. Kulluk tahtına kuruldum, Varlığı yoklukta buldum, Dalgalandıkça duruldum, Ummâna hâcet kalmadı. Hani solmaz bir çiçektim? Hani hiç ölmeyecektim? Bugün nefsi ipe çektim, Fermâna hâcet kalmadı. Ağlama gönül ağlama, Denecek çok söz var ama, Hoşgörü sürdüm yarama, Dermâna hâcet kalmadı. ALINTI
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Antalya sıcak bir yer,güneşi çarpıcı....bende şeker ve tansiyon hastası olduğumdan yazın güneş geçirmeyen bi şapkayı başımdan eksik etmem,niye peki...çünki diyebet,şeker ,tansiyon damarları etkileyen bir hastalık,ve yazın baş açık oldumu sıcak beyin damarlarını etkiliyor,dolaşım bozuluyor,hafif çatlama ve kanama olabiliyor,buda ölüme sebebiyet veriyor tabii.siz siz olun yazın başınızdan kasketi eksik etmeyin,yazın ölüm kafadan geliyor ekseriyetle.
    Cevapla
  • salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani bende 60 yaşında babamı kaybettim sağlam girğimiz hastanede sadece kasıktan fıtık ameliyatı olacaktı,hatsane virüsü korna virüs ne varsa bulaştı 2 saatllik ameliyatta,insan en yakınana gelince daha iyi anlıyor ama sanki bu sene herkeste bir acı ani ölümler kanserler virüsler özellikle 40 yaş üzeri kapl krizleri çoğaldı Rabbim sonumuzu hayreylesin,Bazen insan diyorki bir an önce gerçek yurdumuza gitsek ama onun içinde heybemizin dolu olması lazım ,Allah hepimizin heybesini dolu gitmesini nasip etsin.
    Cevapla
  • Tuba 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • bak git.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah merhuma rahmet eylesin.Yakınlatına sabırlar versin.ama Allah aşkına aşı karşıtıydı demeyin.
    Cevapla
  • kizil elma 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm herkes için bir vakti vardir kardeşin de vakti gelmiş ALLAH C.C rahmet eylesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler