Gaziantep'te bir lokantanın ilginç kampanyası: Aşı kartınla gel ücretsiz kebap ye!

Gaziantep'te bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup aşı kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyulmasının ardından çok sayıda kişi aşı kartıyla gelerek ücretsiz yemek yedi

Gaziantep'te bir lokantanın ilginç kampanyası: Aşı kartınla gel ücretsiz kebap ye!
Gaziantep'te bir lokantanın ilginç kampanyası: Aşı kartınla gel ücretsiz kebap ye!
GİRİŞ 30.08.2021 12:33 GÜNCELLEME 30.08.2021 13:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aşılama oranının düşük olduğu kentlerden Gaziantep'te vaka sayıları artmaya başladı. Vaka artışının önlenip aşılamanın artırılması için kentteki bazı işletmeler de kısıtlama tedbirleri uygulanmaması ve kapanma süreci yaşanmaması için halkı aşıya yöneltmek adına kampanya başlattı.

Adana'da kebapçıdan aşı teşviki: 2 doz aşı olana..Adana'da kebapçıdan aşı teşviki: 2 doz aşı olana..



TEKRAR KAPANMAMAK İÇİN AŞIYA TEŞVİK EDİYORUZ

Kampanya kapsamında, bir lokantanın işletmecisi, aşılarını yaptırdığını gösterenlere, ücretsiz yemek yeme imkanı tanıyor. Gıda sektörü olarak vaka sayılarının artmasından ve tekrar kapanmaların yaşanmasından endişe ettiklerini belirten lokanta sahibi Erkan Ayık, ''Pandemi sürecindeki kapanmalar nedeniyle zarar gördük. Vakaların arttığını görünce üzülüyoruz ve eski kısıtlamalı günlere dönmek istemiyoruz. Biz de insanları aşı olmaya nasıl teşvik edebiliriz diye düşündük. Bunun sonucunda aklımıza böyle bir yöntem geldi. Aşılarını olan misafirlerimize yemek ikramında bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz kampanyamıza talep oldukça fazla ve misafirlerimiz uygulamadan memnun. Aşı olmayanların duyarlı olup bir an önce aşılarını yaptırmalarını rica ediyoruz. Eski kapanma günlerine ve evlere kilitlenmek istemiyoruz" diye konuştu.

AŞI KARTIMIZI GÖSTERİP YEMEĞİMİZİ YİYORUZ

Kampanyayı duyup aşı kartını göstererek ücretsiz yemek yiyen Erhan Aslanoğlu, uygulamanın yararlı olduğunu belirterek, "Kampanyayı görüp buraya geldik. Aşı kartlarımızı gösterdik ve yemeğimizi yedik. Kısıtlamaların geri gelmemesi için herkesin tedbirlere uymalarını ve aşılarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor. Bu konuda herkesten duyarlılık istiyoruz" dedi. Aşısını olup kampanya kapsamında yemek yemeye gelen diğer vatandaşlar ise uygulamayı insanların aşıya teşvik edilmesi için güzel bulduklarını kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Robot Naci 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı beyinlerini robota döndürmüş... Zaten temel hedef te insanları robotlaştırmak...
    Cevapla
  • kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bu yigit insanlara
    Cevapla
  • yav he he 2 yıl önce Şikayet Et
    reklam kokan hareketler...
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılılar taşıyıcı değil mi güzelim onlara da bulaşmıyor mı birisi çıkıp anlatsın hele bunu bana.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olanlara da bulaşıyor onlarda hasta oluyor fakat aşı covidin etkisini azaltıyor. Mesela sen aşı olmadın yakalandın covid-20 seni öldürdü. Halbuki aşı olsaydın sadece hastalanıp atlatacaktın
    Cevapla
  • Aşı YALAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olana hem bulaşıyor hemde hasta oluyor.Bunun yanında aşı olmasına rağmen ölenlerde çok.Bir zamanlar 1 doz aşı yeterli diyenler şimdi 4. aşıyı gelip olun diyor.Türkiye uyanıyor.
    Cevapla
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    ciğerci mustafa bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması