Batman'da otobüs şoförü aracında unutulan 200 bin liralık altını polise teslim etti

Batman'da halk otobüsünde bir yolcu tarafından unutulan ve içinde 200 bin lira değerinde altın olan çanta otobüs şoförü Ümit Ayğan tarafından polise teslim edildi

GİRİŞ 06.12.2021 16:03 GÜNCELLEME 06.12.2021 20:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Batman’da belediyeye ait halk otobüsünde bir yolcu tarafından unutulan ve içinde yaklaşık 200 bin lira değerinde altın olan çanta, otobüs şoförü tarafından polise teslim edildi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu çantayı sahibine ulaştırdı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü Ümit Ayğan, yaklaşık dört gün önce bir yolcunun fark etmesi üzerine otobüste unutulan çantayı teslim aldı. Seferini tamlayan Ayğan, çantayı alarak durağa gitti. Çantayı kontrol edip içinde kimlik, bir miktar para ve altın olduğunu gören Ayğan, çantayı çağırdıkları polis ekiplerine teslim etti. Ekipler, araştırma sonucu çantayı aileye ulaştırdı.

Aracını sattı, parasını alamadı! 9 yıldır mahkeme kapılarındaAracını sattı, parasını alamadı! 9 yıldır mahkeme kapılarında


İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM

Sefer sırasında otobüsünde bir çanta bulunduğunu belirten Ümit Ayğan, durağa giderek durumu harekat şefine bildirdiğini söyledi. Durakta çantayı kontrol ettiklerini kaydeden Ayğan, “Bir miktar altın ve para bulduk. Kimliği çantadaydı, numara yoktu, sahibine ulaşamadık. Polise haber verdik. Durağa gelen polisler,  kimlik üzerinden çantanın sahibi kadına ulaştı. Çantanın içerisinde para ve altınla birlikte yaklaşık olarak 150-200 bin değerinde ziynet eşya vardı.  İnsanlık görevimi yaptım” dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Esra 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim her taraf kamera sistemiyle donatilmiş, biraz akli olan kesinlikle el sürmez korkudan,
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    garip olan bu davranışın garip sayılması değilmi ?
    Cevapla
  • byrm 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ulan 1 senedir toplumda unutma abdallığımı başladı
    Cevapla
  • ASİLZADELER 2 yıl önce Şikayet Et
    O kardeşime teşekkür ediyorum, eğer o parayı alıp harca ise dünyasına ateş odunu yığacaktı, bu ateş odununda hayatta iken ya kendi yanacak yada çocukları büyük hastalıklar ile uğraşacaktı ve o paranın kat katını ailesi harcayacaktı. Allah yolunu açık, gönlünü hoş, inancını ve ahlakını daim etsin.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bir toplumda böyle haberler ile mutlu olmamız ve kişiyi takdir etmemiz ne kadar garip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
İzmir'de deprem!