Diyarbakırlı küçük kızın en büyük hayalini 'Çocuklar Üşümesin' gerçekleştirdi

Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine ’Çocuklar Üşümesin Platformu’ gönüllüleri ismini veren bir grup Narin isimli kız çocuğunun hayalini gerçekleştirdi.

Diyarbakırlı küçük kızın en büyük hayalini 'Çocuklar Üşümesin' gerçekleştirdi
Diyarbakırlı küçük kızın en büyük hayalini 'Çocuklar Üşümesin' gerçekleştirdi
GİRİŞ 07.12.2021 11:42 GÜNCELLEME 07.12.2021 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinde kurdukları grup ile hayırsever vatandaşlara ulaşan ve buradan aldıkları desteklerle çocukların ihtiyaçlarını karşılayan Çocuklar Üşümesin Platformu üyeleri, çocukların hayallerini öğrenmek için soru sordu. Çocuklar, cevaplarını aldıkları kağıda yazarak teslim etti. Platform üyeleri, Narin isimli bir kız çocuğundan aldıkları cevap yüreklerini burktu. Küçük kızın, “Dört kardeşiz, iki kardeşim, bir ablam var. İki kişi okula gidiyoruz, okul çantası lazım. Kış geldi, bot, mont, lazım. Babam çalışmıyor, erzak lazım. Yiyecek lazım, dolabımız boş. Başka bir şey istemiyorum. Teşekkür ederim” yazılı cevabı karşısında harekete geçen üyeler, Narin’e sürpriz yaparak gerekli ihtiyaçları karşıladı.

Batman'da otobüs şoförü aracında unutulan 200 bin liralık altını polise teslim ettiBatman'da otobüs şoförü aracında unutulan 200 bin liralık altını polise teslim etti

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Fatih Şentürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel insanlar var maşallah
    Cevapla
  • Şimal 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah iyilik yapanlardan razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?