Bebeğine zarar gelir diye aşı olmadı, 19 yaşında koronavirüse yenik düştü

Mardin'de yaşayan 19 yaşındaki hamile kadın Selma Arslan koronavirüse yenilerek hayatını kaybetti. Kadının bebeğine zarar verir diye hiç koronavirüs aşısı yaptırmadığı ortaya çıktı. Hastanede dünyaya gelen kız bebeğe Melek Mira ismi verildi

Bebeğine zarar gelir diye aşı olmadı, 19 yaşında koronavirüse yenik düştü
Bebeğine zarar gelir diye aşı olmadı, 19 yaşında koronavirüse yenik düştü
GİRİŞ 26.01.2022 11:28 GÜNCELLEME 26.01.2022 11:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz, hamile kadınlara aşı çağrısında bulundu. Yavuz, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Mardin'de hava karlı ve soğuk. Fakat içimizi üşüten kar değil; 19 yaşında kaybettiğimiz gebe ve aşısız annemiz. Ve annesiz büyüyecek Melek bebek. Gerçekten acımız tarifsiz. Değerli anne adaylarımız, gebe hanımefendiler lütfen aşı olalım, Çocuklarımızın size çok ihtiyacı var" ifadelerine yer verdi.

Omicron varyantının 2 yeni belirtisi ortaya çıktı: Mide bulantısı ve kusmaOmicron varyantının 2 yeni belirtisi ortaya çıktı: Mide bulantısı ve kusma

DOĞUMDAN SONRA DURUMU KÖTÜLEŞTİ

Doğumdan sonra yapılan tedavilere cevap vermeyen Arslan'ın durumu ağırlaştı. Yoğun bakımda bir süre tedavisi süren genç anne Arslan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bebek ise ailesine teslim edildi. Arslan, yakınları tarafından hastaneden alınarak gözyaşları arasında Nusaybin Hacılar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan Selma Arslan'ın, bebeğine zarar gelir diye koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ PAYLAŞIM YAPTI

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz, vefat eden Arslan'ın mezar taşına bağlı olan tülbendinin görselini paylaşarak, "Mardin’de hava karlı ve soğuk. Fakat içimizi üşüten kar değil; 19 yaşındaki gebe, aşısız kaybettiğimiz annemiz. Ve annesiz büyüyecek Melek bebek. Gerçekten acımız tarifsiz. Değerli anne adaylarımız, gebe hanımefendiler lütfen aşı olalım; çocuklarımızın size çok ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

KAYKAKAMIN EŞİ BEBEĞİ ZİYARET ETTİ

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı, doğum sonrasında vefat eden genç annenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Minik Melek Mira'yı kucağına alarak bir süre seven Kayabaşı, miniğin kendilerine emanet olduğunu ifade etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • urfali 2 yıl önce Şikayet Et
    maalesef HDP ye gönül vermis insanlar doguda asi olmuyor ...demirtasa güvenipde olmayan bir sürü yazik ama mecburum demeye cahil insanlar var ..
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Elbette ecel vakti Allaha aittir. Kula düşen tedbir almaktır. Ecel Allah'ın elindedir diye trafik kurallarına uymadan mı yaşıyoruz.. Herkes aklını başına alsın.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen cahilce yorumlar yapmayalım , insanı ölümden eceli korur sözü sıkıntılı, insan tedbir almakla mükelleftir . O zaman at arabanın önüne kendini kardeşim....
    Cevapla
  • merve 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olanlar ölmeyecekmiii!!!! desene ölümsüzüm... yahuu saçmalamayın, insanı ölümden eceli korur
    Cevapla
  • Mardinliii 2 yıl önce Şikayet Et
    cahil kafalar geriden geliyor aşı karşıtı beyinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor