Dünyanın en yaşlı annesi oldu

70 yaşında doğum yapan 'nine' tıp dünyasını şaşkına çevirdi. Bir kız bir erkek bebek dünyaya getiren Hintli kadın, dünyanın en yaşlı annesi unvanının sahibi oldu.

Dünyanın en yaşlı annesi oldu
Dünyanın en yaşlı annesi oldu
GİRİŞ 04.07.2008 15:43 GÜNCELLEME 04.07.2008 15:43

Biri kız biri erkek ikiz bebek dünyaya getiren Omkari Panwar, Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en yaşlı annesi unvanıyla girdi.

Sezeryan yoluyla dünyaya gelen bebeklerin sağlığının iyi olduğunu söyleyen doktorlar, bu yaştaki bir kadının hamile kalmasının tıp dünyasını şoke ettiğini belirtiyor.

Doktorların verdiği bilgiye göre prematüre olarak doğan bebekler 1 kilo.  Panwarların iki yetişkin kızı ve beş torunu var.

dailymail.co.uk

YORUMLAR 2
  • zümrüdüanka 17 yıl önce Şikayet Et
    mümkündür. hz.zekeriyanın eşi ve hz.ibrahimin eşi unutulmamalı.''ya rabbi eşim yaşlı? sorusuna karşı cevap Allahın gücü her şeye yeter. tıp açısından mümkün değil ama ALLAH açısından ol demesi yeterli
    Cevapla
  • coşkuner aras 17 yıl önce Şikayet Et
    ...... şaşılacak bir şey yok allah ın hikmeti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'den İran'a giden Çin gemisine gizli operasyon
Güllü'nün son doğum gününde ettiği dua ortaya çıktı: 'Evlatlarıma dilediğim gibi...'