Depremzede çocuklara 'Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa' ile moral motivasyonu!

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen çocuklar, Mersin'in Silifke ilçesinde misafir edildi. Bölgenin sıcak karşılamasıyla moral bulan depremzede çocuklar, vizyona girmiş olan "Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa" animasyonunu seyretti.

Depremzede çocuklara 'Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa' ile moral motivasyonu!
Depremzede çocuklara 'Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa' ile moral motivasyonu!
GİRİŞ 21.02.2023 09:28 GÜNCELLEME 21.02.2023 09:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Depremzede çocukların yaşadıkları korkuyu atlatabilmeleri ve sosyalleşmeleri amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, öğretmenler eşliğinde boyama yapılıp, oyunlar oynandı. Animasyon filmi esnasında mısır ve pamuk şeker ikramıyla depremzede çocukların moral motivasyonunun güçlendirilmesi hedeflendi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN MORALLERİ ÖNCELİK!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar, Silifke Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bölgedeki mevcut okulların yurtlarına yerleştirilmişti. Depremzedelerin yurtlarda kaldığı süre zarfında her türlü ihtiyaçları ekiplerce karşılanıyor.

Çeşitli aktivite ve etkinliklerle depremzede çocuklarını stres ve kaygıdan uzak tutmak hedefleniyor.

Yurtlarda ikametini sürdüren çocuklar, 6 Ocak'ta vizyona girmiş olan TRT ortak yapımı "Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa" animasyon filmini Belediye Kültür Merkezi'nde izleyerek moral motivasyonu buldu.

Çocuklara manevi destek amacıyla düzenlenen bu etkinliğe, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin de katılarak çocuklarla birlikte film izledi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Süperr olmuş. Gelceğimizi, bir an önce toparlamalıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk maçına U-19 ile çıkmıştı: Hesaplarımız incelenebilir
Türkiye uluslararası yatırımcıların odağında