3 haftalık bebeğini ağladığı için boğarak öldürdü

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bir anne öz kızını ağladığı için boğarak öldürdü. Sanık ifadesinde "Cezaevine gitmek istiyorum, her şeyden bıktım." ifadelerini kullanırken mahkeme heyeti tutuksuz yargılanmasına hükmetti.

GİRİŞ 14.11.2023 09:27 GÜNCELLEME 14.11.2023 10:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kayseri'de A.B., babasının evinde kaldığı sırada 3 hafta önce dünyaya getirmiş olduğu kızı Melek’i önce yastıkla boğarak öldürmeye çalıştı.

Bebeğin ölmediğini fark eden anne A.B., daha sonra Melek’i boğazını sıkarak öldürdü.

Olayın ardından A.B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen anne A.B. için Adana Adli Tıp Kurumu’ndan alınan "akıl sağlığı yoktur" raporu verildi.

Kayseri Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan A.B. adlı kadın (43) ve avukatı duruşma salonunda hazır bulundu.

A.B. duruşmada verdiği ifadesinde akıl sağlığının yerinde olduğunu, "Ağlıyor, ses yapıyor" diye kızını yastıkla boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

"HER ŞEYDEN BIKTIM"

A.B., "Cezamı çekmek istiyorum, adalet yerini bulsun. Cezaevine gitmek istiyorum, her şeyden bıktım." dedi.

Mahkeme, eksiklerin giderilmesi için ve adli tıptan dosyanın dönüşü beklendiği için davayı ileri bir tarihe ertelerken A.B.'nin ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Siyonst İsrail Filistin'li kardeslerimizin bebeklerini katletsin.Sen de kendinden olma cocugunu kendi ellerinle katlet.Kopek bile anne oldugu icin yavrusuna araba carpmak suretiyle hayattan koparilmasini kabullenemezken,bir an olsun basindan ayrilmazken; insan kendi evladina kendi elleri ile nasil kiyar?
    Cevapla
  • hiç 5 ay önce Şikayet Et
    Aferim seni dışarı salanlara....
    Cevapla
  • osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Din ve Ahlkata geldiğimiz nokta.Gazzedeki ebeveynler ile kıyaslama dahi yapamam.Orada o bombalar altında gülerek oynayan ölüm ve şehadet için sıra bekleyen asil çocukların şerefli Anne ve Babalarını görüyoruz.ÇANAKKALE RUHUNU MU ARIYORSUNUZ...BUYRUN SİZE ÇANAKKKALE...
    Cevapla
  • kenan 5 ay önce Şikayet Et
    öz evladı olan bir bebeği defalarca uğraşarak öldüren birini salıveren bu HAKİMİN TUTUKLANMASI gerekiyor !! kendi bebeğine bunu yapan herhangi bir sebeple bir başkasına neler yapabilir? toplumca geri zekalı mı olduk ya !! esas bu gibi durumlar için protesto etmemiz gerekmiyor mu? o bebeğin birkaç sokak köpeği kadar mı önemi yok ???
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargılanmasına karar verilmiş ama ya ses yapıyor diye yada gürültü yapıyor diye başka bir çocuğu öldürürse ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!