Şükrü Genç Belediye seçimlerinde ne kadar oy aldı? Şükrü Genç oy oranı...

2009'dan beri CHP'den aday olarak Sarıyer Belediye Başkanlığını yürüten Şükrü Genç'in 31 Mart seçimlerindeki oy oranı oldukça merak edildi. Bu dönemde bağımsız adaylığını ilan eden Şükrü Genç'in yeniden Belediye Başkanı olup olmadığı araştırma konusu oldu. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Şükrü Genç Belediye seçimlerinde ne kadar oy aldı? Şükrü Genç oy oranı...
Şükrü Genç Belediye seçimlerinde ne kadar oy aldı? Şükrü Genç oy oranı...
GİRİŞ 03.04.2024 08:59 GÜNCELLEME 03.04.2024 09:00

2009'dan beri Sarıyer Belediye Başkanı olarak çalışmalar yürüten Şükrü Genç 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olan isimler arasında. Seçim sonuçlarının ardından Şükrü Genç'in son durumu oldukça merak edildi.

Şükrü Genç 3 dönem boyunca CHP'den aday gösterilerek Sarıyer Belediye Başkanlığı yaptı. 4. dönemde de aynı partiden aday olması beklenirken aday gösterilmedi. Yerine Mustafa Oktay Aksu aday olarak açıklandı.

Aslen Giresunlu olan Şükrü Genç yıllardan beri Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde aktif olarak yer alan üyeler den biri. Kemal Kılıçdaroğlu'na olan yakınlığı ile bilinen Şükrü Genç Şubat 2024'te CHP'den ayrıldı. 31 Mart seçimlerinde ise bağımsız Sarıyer Belediye Başkanı adaylığını ilan etti. 

ŞÜKRÜ GENÇ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ Mİ?

31 Mart'ta İstanbul'un ilçesi Sarıyer için açıklanan resmi olmayan seçim sonuçlarına (açılan sandık %99) göre, bağımsız aday olan Şükrü Genç  %7,70 oy oranı ile Belediye Başkanı olmadı. 

SARIYER SEÇİM SONUÇLARI

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!